moda za plažu

Vaja figuru, privlači pažnju i lepši je od bikinija: Anastasija Ražnatović ima jedini kupaći koji vam treba ovog leta

0

Popularna pevačica odabrala je za odmor na Ibici vrlo trendi jednodelni model kupaćeg kostima, koji je uvek u modi i vrlo praktičan

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj uživaju u skladnoj vezi već duže od godinu dana
Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj uživaju u skladnoj vezi već duže od godinu danafoto: raznatovicanastasija, Instagram


Pevačica Anastasija Ražnatović i srpski fudbaler Nemanja Gudelj već neko vreme uživaju u zasluženom odmoru na Ibici, jednom od najlepših španskih ostrva.


Par je iza sebe ostavio vrlo težak period – nedavno su izgubili bebu, nedugo nakon što je Gudeljev mlađi brat Dragiša na oživljavan na fudbalskom terenu, a pevačica i fudbaler su jedno drugom bili najveća podrška u ovim bolnim trenucima.


Nakon što je okončana sezona, igrač FK Sevilja i ćerka Svetlane Ražnatović uputili su se na odmor, najpre u sunčani San Trope, a zatim i na Ibicu, odakle su podelili nekoliko vrlo uzbudljivih trenutaka.

 

Nakon što smo videli kako izgleda romantična večera u režiji Nemanje Gudelja, sada je Anastasija rešila da pokaže kako uživa tokom dana na ovom letovanju, a prizor je božanstven.


Pevačica je podelila snimak iz hotela Ushuaia Ibiza Beach Hotel, vrlo luksuznog objekta u kom noćenje košta više stotina evra, a Anastasija je pokazala kako se opušta u bazenu na obali mora.

 

Anastasija Ražnatović na Ibici
Anastasija Ražnatović na Ibicifoto: Instagram / anastasijaražnatović

Za ovu priliku ona je uobičajene dvodelne kupaće kostime zamenila jednodelnim, a njen izbor bio je vrlo atraktivan model. Ovakve varijante su vrlo zgodne ako želite maksimalno da se opustite na plaži, prividno vajaju figuru i vrlo su praktični, a Anastasijin izbor bio je beli kupaći s floralnim dezenom.

 

Anastasija Ražnatović u jednodelnom kupaćem na letovanju na Ibici
Anastasija Ražnatović u jednodelnom kupaćem na letovanju na Ibicifoto: Instagram / anastasijaražnatović

Reč je o modelu ukrašenom manjim cvetovima pretežno crvenih i zelenih tonova, a tu je i jedan vrlo efektan veći crveni cvet koji privlači pažnju.

 

 

makonda-tracker