prelepo!

GUČI fantazija od preko POLA MILIONA! Haljina Anastasije Ražnatović OPTOČENA KRISTALIMA od koje na Ibici nije bilo lepše

0

Anastasija Ražnatović sija u Guči haljini od gotovo 5700 evra!

anastasija ražnatović blista na ibici
anastasija ražnatović blista na ibicifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Lepa pevačica Anastasija Ražnatović i njen dečko Nemanja Gudelj rešili su da daju sebi oduška i sasvim se prepuste uživanjima u letovanju, moru i odmoru. Nakon što su odmarali u Sen Tropeu, par se zaputio na Ibicu, špansko mondensko letovalište, a najnovije fotografije s njihovog odmora samo pokazuju da oni apsolutno ne žale novca ni za hedonizam, ni za modne kombinacije iz mašte!

 

Oni su na putovanju u najboljem društvu, s Nemanjnim bratom Dragišom i njegovom devojkom Lanom, a svakodnevno otkrivaju kako se provode.

Mada je poznato da je Anastasija velika zaljubljenica u modu, čini se da je u Nemanji našla sebi ravnog, pa je on rado prati i modno se usklađuje s njom. On je nedavno bio u Turskoj na presađivanju kose, odakle je delio svoje utiske sa klinike i bio više nego uzbuđen, a sada su rezultati i vidljivi!

 

 

Anastasija je podelila fotografiju na kojoj je zagrljena s fudbalerom, a osim njegove nove frizure, u prvom planu bio je Anastasijin stajling. Ne samo što je, kao i obično, blistala, ona je ovog puta odlučila da ponese komad modne kuće Guči.

 

Guči je uvek odličan izbor za devojke koje obožavaju modu, pa, recimo, Dakota Džonson redovno na crvenom tepihu nosi njihove toalete, a i ovog puta je Anastasija birala jednu koja je dostojna i samog Holivuda.

 

guči haljina anastasija ražnatović, dostojna i samog crvenog tepiha!
guči haljina anastasija ražnatović, dostojna i samog crvenog tepiha!foto: Printscreen/Instagram/anastasijaraznatovic

U pitanju je crna haljina na tanke bretele, optočena kristalima, midi-dužine i s karakterističnim suptilnim cik-cak dezenom i prepoznatljivim logoom ove modne kuće.

 

 

Kako se navodi na sajtu Gučija, ova haljina košta nešto više od pet i po hiljada evra, odnosno, čak skoro 663 hiljade dinara!

 

Skupo, ali onome ko može da je priušti i nosi, stajaće perfektno, a to definitivno važi za Anastasiju.

 

 

I sam Gudelj je birao Guči, da se uskladi sa svojom dragom, a ni cena njegovog prsluka nije zanemarljiva, pa iznosi oko dve i po hiljade evra.

 

Pogledajte u galeriji još njihovih fotografija s odmora:

 

1 / 13 Foto: Anastasija Ražnatović Instagram

 

 

makonda-tracker