modna fantazija

Haljina od 4.000 dinara i CIPELE koje su DECENIJAMA u modi: Eva Longorija u kombinaciji s koje ćete teško "skinuti" oči

0

Ova haljina miluje telo i ističe sve ženske atribute 

Eva Longorija u haljini koja miluje telo
Eva Longorija u haljini koja miluje telo foto: José Ruiz / ContactoPhoto / Profimedia

Poznata glumica Eva Longorija pojavila se sa svojim suprugom Hozeom Bastonom na jednoj zabavi u Madridu. Lepa glumica je sve ostavila bez daha kada se pojavila u prelepoj maksi haljini krem boje i cipelama koje, doslovno, nikad ne izlaze iz mode.

 

Ona je već svima dobro poznata po svom neverovatnom osećaju za stil, jer gde god da se pojavi, bilo da je u pitanju ultraskup stajling ili haljina od svega nekoliko hiljada dinara ona sve oduševi.

 

 

Ovog puta prelepa midi haljina koja je sezala do polovine listova i celom dužinom pratila liniju tela istakla je njen vitak stas i učinila da izgleda poput boginje. 

 

U predelu grudi haljina je imala upečatljive izreze koji su otkrivali taman toliko da zagolicaju maštu, a ipak ne previše da izgleda vulgarno. Ceo stajling upotpunila je klasičnim salonkama u istoj nijansi krem boje, koja su se nosile i pre 50 godina, a apsolutni must have su i danas. 

 

Haljinu Eve Longorije na stranim sajtovima možete pronaći za oko 4.000 dinara, a kod nas možda i za nešto malo manje novca. 

 

1 / 5 Foto: José Ruiz / Zuma Press / Profimedia

 

Lepa glumica je ceo stajling upotpunila diskretnom šminkom, dok je kosu uvila u labave lokne i pustila je da joj pada preko ramena i leđa. 

 

Zajedno sa njom na ovom događaju je bio i njen suprug, producent Žoze (55), koji se oženio glumicom 2016. I on je takođe izgledao veoma elegantno u crnom smokingu.

 

Moderni sako on je upotpunio belom košuljom sa otvorenom kragnom i lakovanim cipelama.

 

 

 

 

 

makonda-tracker