smelo i efektno

Ovakvu crnu haljinu još niste videli! Nina Badrić u izdanju koje oblikuje telo i svaku ženu pretvara u zavodnicu

0

Pevačica Nina Badrić u smeloj haljini koju ne može svako da ponese.

foto: Printscreen/Instagram/badrich
foto: Printscreen/Instagram/badrich

Pevačica Nina Badrić jedna je od najtraženijih pevačica u regionu, poznata po baršunastom glasu, ali i uvek elegantnom izgledu.

 

Njen stil bismo mogli da opišemo kao ženstven, šik i prefinjen, a Nina svojim odevnim kombinacijama uvek inspiriše devojke i žene da uz jednobojne klasične komade napravi nepogrešive stajlinge. 

 

Nina je veoma aktivna na društvenim mrežama,pa nas tako često obraduje nekim novim stajlingom i posluži kao večita motivacija da "manje uvek bude više" i da se držimo jednostavnosti u stilu.

 

 

Međutim, ovog puta je pevačica odlučila da "rizikuje" i bude smela pri modnom odabiru, pa nas je oduševila najnovijom kreacijom koju je ponela.

 

Ona se nedavno odlučila za crnu boju kao klasičnu s kojom ne možete da pogrešite, pa je tako ponela crnu haljinu. 

 

Međutim, neobičan kroj i prednji deo je ono što je ovu haljinu učinilo najneobičnijom koju smo videli u poslednje vreme.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Nina Badrić ponela je crnu dugu haljinu dugih rukava koja je u donjem delu imala ravan kroj i izdužila je pevačicinu figuru.

 

Međutim, sve poglede je ukrao gornji deo kombinacije koji se sastojao od dubokog dekolta i interesantnom rada u vidu velikih crnih latica koje su bile oivičene srebrnim detaljima.

 

Ceo ovaj rad sa laticama je činio gornji deo haljine i širio se na bokove što je celu kombinaciju učinilo upečatljivom, efektnom i privuklo sve poglede.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Na ovaj način, Nina je istakla svoju liniju, a uz ovakvu neobičnu haljinu je obula crne sandale sa kaišićima i crnu pismo tašnu.

Nina Badrić
foto: Printscreen/Instagram/badrich

Pevačica je uz ovu kombinaciju odlučila da svoju paž frizuru stilizuje u blagim talasima, a što se tiče mejkapa opredelila se za tonove u nijansi breksve.

 

Sve u svemu, Nina Badrić je ovog puta obukla smelu haljinu i ponovo oduševila. Ova kreacija je istakla njen dekolte i zavidnu liniju, a detalji u vidu latica oivičenih srebrnim detaljima su ovoj haljini dali na gracioznosti.

 

 

makonda-tracker