koralna fantazija

Šik, crveno, OTMENO! Kejt Midlton u izdanju dostojnom princeze bacila Britance na kolena

0

Princeza od Velsa u monohromatskoj kombinaciji održala modnu lekciju.

Monohromatska kombinacija Kejt Midlton
Monohromatska kombinacija Kejt Midltonfoto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Konjičke trke "Royal Ascot" koje se održavaju jednom godišnje okupljaju sve ljubitelje ovog sporta, ali i članove kraljevske porodice.

 

Među njima su naravno bili i princ i princeza od Velsa, a Kejt Midlton je kao po običaju briljirala svojom modnom kombinacijom.

 

Za ovu priliku, Kejt je odabrala predivnu crvenu haljinu koju potpisuje Alexander McQueen.


Ova šik kreacija je imala V izrez i divne puf rukave i naglašavala je struk, a potom se širila u A kroj stvarajući nabore.

 

Maksi haljina u predivnoj crvenoj nijansi ispostavila se kao pun modni pogodak budući da je ovim modelom princeza od Velsa naglasila svoju ženstvenost i gracioznost i istakla besprekornu liniju.

 

Kejt je haljinu iskombinovala sa crvenim salonkama od prevrnute kože Jennifer Chamandi, a pažnju je izazvao i moćni crveni fascinator sa cvetnim detaljima, kojeg potpisuje Philip Treacy.

Princeza od Velsa je frizuru stilizovala u nisku punđu, a što se tiče aksesoara, iznenadila je i ujedno oduševila svojim izborom.

 

Naime, poznato je da Kejt voli decentan nakit, a ovog puta je odlučila da svoje lice dodatno naglasi upečatljivim visećim zlatnim minđušama sa crnim kamenčićima Sezane.

1 / 5 Foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Celu kombinaciju Kejt Midlton je zaokružila tamnocrvenom pismo tašnom, a što se tiče mejkapa, ovog puta je odlučila da naglasi oči tamnom senkom i time još više naglasi lepe crte lica.

 

makonda-tracker