dopadaju li vam se?

Već su zaludele influenserke i Francuskinje: "Ružne" papuče bez kojih trendseterke neće moći NI DA ZAMISLE leto 2023.

0

Ako ste u potrazi za novim papučama ili sandalama, francuska modna kuća koju Srpkinje obožavaju ima fantastičan predlog za vas!

foto: Casimiro PT / Shutterstock
foto: Casimiro PT / Shutterstock

Društvene mreže, influenserke i trendseterke već su zaluđene novim modelom papuča-sandala koje će biti must have na leto 2023! Ako još niste sigurni kom modelu biste mogli da poklonite pažnju, Hermes ima odličan predlog za vas, a ako pratite trendove — sigurno ćete biti zaintrigirali.

 

Nakon nekoliko sezona Hermes Oran papuča koje su IT devojke obožavale, na redu su nove papuče-sandale: Chypre. Luksuz, Francuska i novi trend modne zajednice: čini se da je Chypre pravi pogodak!

 

 

One dolaze u mnogo boja, nisu toliko elegantne, više asociraju na kežual kombinacije i street style, a čak pomalo podsećaju na "ružne" papuče-sandale, koje su udobne, ali estetski ne toliko primamljive, no, svakako su ultrapopularne kod influenserki koje ih kombinuju i sa elegantnijih haljinama i suknjama. Dakle, u njima ništa nije ružno...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indiana (@indy.mood)

 

Chypre nije toliko nov model, ali je sve popularniji. Ne tako ženstvene, ove papuče su malo "šire" nego uobičajeno ženske papuče, ali je i te kako vidljiv prepoznatljiv "H" oblik brenda Hermes, a tu je još i dodatan kaišić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Ifi (@lisaifi)

 

Za neke malo hladnije dane, postoji i verzija s krznom.

 

Kožne papuče koštaju 640 evra, dok su krznene 820 evra. Boje su razne, pa možete birati u zavisnosti od sezone...

 

Takođe, brend napominje da se treba kupiti veći broj od onog koji obično nosite!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sabine (@disco_forest)

 

Ove Chypre papuče su definitivno jedan od najtraženijih modela za ov oleto, a popularnost im donosi to što se mogu kombinovati i za izlazak, i za šetnju, i za odlazak do prodavnice... Ali, mana im je što se teško nabavljaju, navodi se.

 



 

makonda-tracker