bez greške

Jedan detalj mu daje ljupku crtu: Romantičan komplet Tamare Dragičević rezervisan za devojke od stila

0

Dvodelni setovi su vrlo popularni u letnjoj sezoni, a glumica Tamara Dragičević pronašla je fenomenalan model

Tamara Dragičević i Petar Benčina na venčanju Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša
Tamara Dragičević i Petar Benčina na venčanju Anđele Jovanović i Mihaila Dudašafoto: tamaradragicevic, Instagram

Glumica Tamara Dragičević s porodicom je proteklog vikenda prisustvovala venčanju koleginice Anđele Jovanović i atletičara Mihaila Dudaša.


Poznati par upriličio je veselo slavlje na jednom salašu, koji je besprekorno uređen u boho stilu, a iako je mlada bila modna zvezda večeri, ni gošće nisu razočarale stilom.


Tamara Dragičević bila je jedna od najbolje odevenih zvanica, kao i u svakoj prilici u kojoj se pojavi, a sada je odabrala vrlo interesantan i nesvakidašnji stajling.

 

Glumica se pojavila u kompletu sastavljenom od pantalona i košulje, a u pitanju je vrlo šik dvodelni set kakav se ne viđa svaki dan.

 

 

Tamarin izbor bio je komplet efektne lila nijanse, a dok su pantalone jednostavne i ravnog kroja gornji deo odeće odiše romantikom. Reč je o laganoj košulji na raskopčavanje koju krasi decentan peplum, kao i ramena naglašena puf-efektom.

 

Tamara Dragičević na venčanju Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša
Tamara Dragičević na venčanju Anđele Jovanović i Mihaila Dudašafoto: tamaradragicevic/Instagram

Poseban detalj na ovom trendi komadu je kragnica, koje glumica nosi često i rado i pružaju vrlo ljubak izgled i dodatno "umekšavaju" stajling, a sve je upotpunila maslinastom torbicom.

 

 

makonda-tracker