jedva čekamo!

Sve devojke od stila će ga nositi! Zaboravljeni trend se vraća, a nemačka influenserka zna sjajan način da ga primenimo

0

Najpopularnija Nemica u svetu mode u ovom trenutku ima svoju omiljenu kombinaciju i ne plaši se da eksperimentiše s njom

Influenserka Leoni Hane na Nedelji visoke mode u Parizu
Influenserka Leoni Hane na Nedelji visoke mode u Parizufoto: Photoeventshd / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako leto još uvek nije stiglo kalendarski, letnji stil nas je sasvim obuzeo i spremni smo za najzabavniju i najinspirativniju modnu sezonu!


Suknje, lepršave maksi-haljine, espadrile, šeširi, cvetni dezeni, tufnice... sve to i još mnogo više biće naši izbori narednih meseci, a tu je i povratak jednog trenda koji su influenserke već prigrlile.


Stari dobri kolorbloking uvek je odličan izbor, a u pitanju je trend koji podrazumeva istovremeno nošenje boja koje se nalaze na različitim stranama spektra.

 

Viktorija Bekam u kolorblok kombinaciji
Viktorija Bekam u kolorblok kombinacijifoto: Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pomama za ovakvim spojevima zavladala je početkom prošle decenije, kada su vodeći brendovi poput "Prade" i "Gučija" predstavili komade zasnovane na ovoj tehnici, posebno mešanjem žute i ljubičaste boje.

 

I Viktorija Bekam ranije je eksperimentisala s kolor-blokingom u svojim kolekcijama za jesen i proleće 2012, a ovaj trend se vraća!

 


Jedna od influenserki koje obožavaju kolorblok je nemačka trendseterka Leoni Hane, koja ima i svoju omiljenu kombinaciju: narandžasto i pink!

 

 

U raznim nijansama, ona spaja ove dve boje relativno često i svojim stajlinzima poručuje – dobro nam došlo, leto!

 

 

 

makonda-tracker