bez greške

Nežno, vedro, zavodljivo! Ženstven stajling Ivane Dudić kakav će zauvek biti u modi tokom leta

0

Šarmantna glumica nepogrešivo kombinuje boje, krojeve i trendove, a juče je još jednom pokazala zašto malo ko može da joj "stane na crtu"

Ivana Dudić u raznobojnom stajlingu u Beogradu
Ivana Dudić u raznobojnom stajlingu u Beogradufoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Beogradu je juče poznati latinoamerički kuvar Ričard Sandoval u jednom restoranu održao čas kuvanja, a ovaj događaj okupio je više poznatih ličnosti s naše javne scene.


Među njima je bila i glumica Ivana Dudić, jedna od najbolje odevenih među slavnima, koja i ovog puta bila na visini modnog zadatka.


Ona se pojavila u vrlo romantičnoj i šik odevnoj kombinaciji, koja ostavlja snažan utisak, a istovremeno je praktična i veoma elegantna.


Izbor Ivane Dudić bila je letnja maksi-haljina, ali ne bilo kakva – glumica je ponela efektan model ukrašen vertikalnim prugama, i to belim i pastelnim nijansama roze, narandžaste i tirkizne boje.

 

1 / 7 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

Nežnu, ženstvenu i upečatljivu haljinu koja se širi ispod grudi i savršena je za vrele letnje dane glumica je kombinovala sa svetloroze kožnom jaknom. U pitanju je model klasičnog dizajna koji je tek ogrnula po kišnom beogradskom danu.

 

Ivana Dudić u šarenoj haljini i roze kožnoj jakni
Ivana Dudić u šarenoj haljini i roze kožnoj jaknifoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Da sve bude još interesantnije, svoje izdanje je upotpunila tamnonarandžastim mokasinama modne kuće Hermes, dok je u ruci nosila raznobojnu pismo-tašnu.


I udobno i pouzdano ako želite da svi pogledi budu upereni u vas!

 

 

 

makonda-tracker