savršena

Žene sa oblinama će je obožavati: Nova haljina Dženifer Lopez ističe grudi, SUŽAVA STRUK i čini da izgledate 10 CM VIŠE

0

Džej Lo je blistala na promociji novog filma "Fleš"

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Poznata holivudska glumica Dženifer Lopez odlučila je da još jednom pokaže zbog čega nosi epitet jedne od najlepših, najzgodnijih i najbolje obučenih glumica na svetu.

 

Ona se juče pojavila na premijeri filma "Fleš" u Los Anđelesu i tom prilikom je ponela kreaciju svetski poznatog brenda Guči, koja nikog nije ostavila ravnodušnim .

 

Džej Lo je u društvu svog supruga Bena Afleka izašla na crveni tepih, a sve oči prisutnih bile su prikovane za njenu prelepu crno-bež haljinu i dekolte koji je, reklo bi se, bio u prvom planu.

 

 

Za ovu priliku ona je ponela komad iz kolekcije Gucci Resort 2024. Haljina je bila sačinjena iz dva dela, uskog crnog steznika koji naprosto briše centimetre u struku i duge lepršave bež suknje koja dodaje na visini, pa je idealna i za devojke koje nisu mnogo visoke.

 

Haljina bez rukava imala je duboki izrez sa prednje strane sa rajsfešlusom, koji je bio poprilično otkopčan, pa je njen dekolte bio u prvom planu.

 

Lopezova je izgled upotpunila blistavim nakitom brenda Le Vian i Anabela

Čan i crnom pismo torbom koju je nosila u ruci dok je u zagrljaju svog supruga pozirala pred okupljenim fotografima.

 

Dženifer Lopez blista u zagrljaju Bena Afleka na premijeri filma 'Fleš'
Dženifer Lopez blista u zagrljaju Bena Afleka na premijeri filma "Fleš"foto: Jeffrey Meyer/MPI / Capital pictures / Profimedia Slično

 

Džej Lo je blistala, ali za njom nije zaostajao ni Ben Aflek, koji se savršeno uklopio sa svojom ženom u potpuno crnom izdanju. Glumac je poneo u crni blejzer sa jednim dugmetom i crne sužene pantalone i crnim cipelama.

 

Naravno, par nije mogao a da ne pokaže koliko se voli dok je pozirao pred kamerama. Oni su razmenjivali nežne poglede i bili su veoma bliski tokom cele večeri.

 

Lopez i Aflek se redovno podržavaju i prisustvuju premijerama svojih najnovijih filmskih projekata. Nedavno su se njih dvoje pojavili na premijeri Dženiferinog najnovijeg filma, "Majka". I tada, kao i sada su blistali u prelepim toaletama.

 

Kako je izgledala u nekim od prethodnih prilika pogledajte u galeriji koja sledi.

 

1 / 15 Foto: Vasquez/ LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
makonda-tracker