za optičku iluziju

Kriju i do 10 kilograma i čine da izgledamo ULTRAŠIK: Ovo su pantalone bez kojih ne smete da dočekate leto

0

Bez trošenja previše novca možete svoj garderober upotpuniti pantalonama u kojima ćete izgledati (i osećati se) izvanredno tokom letnje sezone

EvA Hercigova na Kanskom festivalu 2023. godine
EvA Hercigova na Kanskom festivalu 2023. godinefoto: Dave Bedrosian / imago stock&people / Profimedia

Dok čekamo da leto i kalendarski počne, već smo uskočile u tipične letnje komade – cvetne haljine, krop topove, lepršave suknje... Naravno, gde su topliji dani, tu su i lagane pantalone, a jedan dezen posebno je popularan u letnjoj sezoni, i to ne samo zato što izgleda prelepo.


Kada je reč o letnjim pantalonama, postoje razne varijante prihvatljivih modela. Tu su lepršave verzije širokih nogavica, kilote, kratki poslovni modeli, bermude... a bilo koje od njih da odaberete, nećete pogrešiti ako se opredelite za vertikalne pruge.


Jedan od zapaženijih ovakvih komada u poslednje vreme ponela je tokom 76. Kanskog festivala češka manekenka Eva Hercigova, koja se na jednom pratećem događaju pojavila u krem pantalonama do kolena koje krase decentne, čak jedva primetne pruge.

 

EvA Hercigova na Kanskom festivalu 2023. godine
EvA Hercigova na Kanskom festivalu 2023. godinefoto: Balkis Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Zahvaljujući tome postigla je šik izgled, naročito u kombinaciji s laganom košuljom istog dezena i belim satenskim salonkama.

 

U pitanju je look koji izgleda efektno i odlična je ideja za različite prilike, ali vertikalne pruge biće sjajan izbor čak i ako odaberete sasvim drugačiji model pantalona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMELIE LINDMARK (@emitaz)


One oduši otmenošću, postižu utisak klasične francuske elegancije, vertikalne prugice su proverena caka kada želite vizuelno da suzite i izdužite figuru.

 

 

Na taj način moći ćete da prikrijete eventualni višak, učinite da noge izgledaju vitkije, posebno ako birate kraće varijante i ako ih kombinujete s visokim potpeticama.

 

 

 

makonda-tracker