inspiracija

Na prvi pogled suknja, na drugi – MAGIJA! Letnje pantalone princeze Šarlin imaju tajnu zbog koje ih obožavamo

0

Ako morate da nosite samo jedan par pantalona ovog leta, nosite isključivo ovakve

Princeza Šarlin od Monaka u letnjem izdanju
Princeza Šarlin od Monaka u letnjem izdanjufoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princeza Šarlin od Monaka vrlo je aktivna u javnosti otkako se oporavila od zdravstvenih problema i prati svog supruga princa Alberta u mnogim kneževskim obavezama, a sada je ovaj par sa svojim naslednicima uživao u još jednom interesantnom događaju.


Princ i princeza od Monaka su sa sinom Žakom i ćerkom Gabrijelom prisustvovali četvrtom predstavljanju oko 150 mesta širom Francuske, Italije i Monaka koji se povezuju s dinastijom Grimaldi, čiji su oni deo.

 

U pitanju je vrlo svečani događaj, koji je upriličen u pomalo ležernoj letnjoj atmosferi, pa je i stil princeze Šarlin bio u skladu s tim.

 

Poznata po svom autentičnom modnom izrazu, supruga princa Alberta uvek izgleda interesantno i drugačije, a za ovu priliku odabrala je zanimljiv stajling koji potpisuje američki brend Ralph Lauren.

 

Princeza Šarlin od Monaka
Princeza Šarlin od Monakafoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ona se pojavila u svilenoj košulju ukrašenoj belo-maslinastozelenim vertikalnim prugama i vrlo šik pantalonama kakve moraju biti deo letnjeg garderobera svake žene. Princeza se odlučila za palazzo pantalone, model širokih nogavica koje se postepeno šire već od kukova, stvarajući na prvi pogled iluziju da nosi suknju.


Ipak, nije u pitanju bilo kakav par pantalona, već komad od lana, ultimativnog letnjeg materijala koji može biti najbolji saveznik svake žene. Na prvi pogled lan nije tako očigledan na ovim pantalonama zbog njihove tamne i zagasite nijanse maslinastozelene boje, a reč je o tkanini zbog koje koža može da diše i imate osećaj kao da ne nosite ništa.

 

Princeza Šarlin od Monaka
Princeza Šarlin od Monakafoto: CRY-Olivier Huitel. / The Photo One / Profimedia

Lan je ultimativni letnji materijal, ne samo zato što je prelep, već i zato što je vrlo lagan za kožu – kaže Veronika Tan, senior direktorka brenda Quince. – Lan se pravi od vlakana biljke lan, što ga čini održivijim i manje intenzivnim od ostalih tekstila. Neverovatno je prozračan i prirodno pomaže u regulaciji temperature.


Uz to, ultraširoke nogavice još jedna su tajna ovih pantalona koja ih čini savršenima za vrele letnje dane.

 

U galeriji pogledajte još neke upečatljive odevne kombinacije Šarlin od Monaka.

1 / 6 Foto: Lafargue Raphael/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

makonda-tracker