uvek šik

Na meču uz patike, inače – uz štikle: Omiljene pantalone Jelene Đoković su ULTRATRENDI i mogu da se nose cele godine

0

Uvek besprekorno odevena, supruga Novaka Đokovića oduševila je i na finalu Rolan Garosa

Jelena i Novak Đoković posle njegove pobede na Rolan Garosu 2023.
Jelena i Novak Đoković posle njegove pobede na Rolan Garosu 2023.foto: EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Novak Đoković juče je na Rolan Garosu 23. put u karijeri podigao trofej na nekom grend slemu, čime je postao najuspešniji teniser u istoriji.


Dok je ispisivao istoriju tenisa, našeg sportistu iz VIP boksa je bodrila porodica, sin Stefan, ćerka Tara, roditelji Srđan i Dijana, kao i supruga Jelena Đoković, koja je pratila meč pored žive legende NFL-a Toma Brejdija.


Uobičajeno šik, supruga Novaka Đokovića izgledala je vrlo trendi i u ovoj prilici, a ona je odabrala udobnu i proverenu odevnu kombinaciju za efektan izgled.


Jelena je ponela svetloroze džemperak na zakopčavanje i svoje omiljene pantalone – business chic poslovni komad u stilu onih koje često nosi u poslednje vreme.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

 

Ona se pojavila u elegantnim poslovnim pantalonama s visokim strukom, koje imaju šire nogavice i gotovo da prekrivaju obuću, a već nekoliko sezona su must have komad kom trendseterke ne mogu da odole.

Ovakav model u crnoj boji jedino je što italijanska glumica Monika Beluči bira kada želi da nosi pantalone, a manekenke Bela Hadid i Hejli Biber nose ih, kao i Jelena, u svim bojama i svim mogućim prilikama!


Jelena obožava pantalone "na crtu" koje su vrlo otmene, a lako se kombinuju. U ovoj prilici nosila ih je s jednostavnim belim patikama, dok je ovakav model ranije kombinovala sa salonkama s visokom štiklom i idu i uz džempere, i uz bluze, košulje, krop topove... Toliko su praktične!

 

1 / 7 Foto: Instagram/jelenadjokovicnsf

 

 

 

makonda-tracker