Kraljica Leticija održala lekciju iz poslovnog stila: Pokazala trendi izdanje koje mogu da nose dame od 18 do 88 godina

0

Još jednom je pokazala da je jednostavno često i najbolje 

foto: Jack Abuin/Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: Jack Abuin/Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Španska kraljica Leticija, kao počasna predsednica Omladinske fondacije FAD, prisustvovala je sastanku Upravnog odbora "Distrito Telefonica" u Madridu.

 

"Distrito Telefonica" je sedište španske telekom kompanije u Las Tablasu. Na skupu je napravljena prezentacija istraživanja o video igrama i mladima.

 

Fondacija radi na razvoju mladih fokusirajući se na njihovo zdravlje i blagostanje, zapošljavanje i slobodu, obrazovanje i digitalno građanstvo, kao i rod i vrednosti.

 

 

Sastanak je bio fokusiran na neke od glavnih aktivnosti koje Fondacija razvija u 2023. godini, poput nekoliko projekata za sprečavanje govora mržnje. Nakon sastanka predstavljeno je istraživanje „Video igre i mladi: mesta, iskustva i tenzije“.

 

Kraljica Leticija je nosila prelepu belu kožnu haljinu Massimo Dutti koju je savršeno uklopila sa torbom Carolina Herrera i prelepim prstenom brenda Coreterno.

 

Poslovni stil kraljice Leticije je jednostavno savršen
Poslovni stil kraljice Leticije je jednostavno savršen foto: Jack Abuin/ZUMA Press Wire

 

Kožna vezena haljina sa kratkim rukavima i kaišem za vezanje

„AMOR CHE TUTTO MOVE” (Ljubav pokreće sve) je citat inspirisan poslednjim redom najvećeg dela Dantea Aligijerija „La Divina Commedia” (1320. godine).

 

Unutrašnja poruka "Sve dok postojim bićeš voljena" inspirisana je drevnom engleskom baladom iz srednjeg veka. Prsten od punog 18k žutog zlata ručno je izrađen u Rimu od strane najboljih italijanskih zlatarskih majstora, koji koriste starinsku antičku tehniku u izradi nakita.

 

 

 

Torbica žutokrem boje Camelot je komad iz kolekcije za jesen 2015. godine, sa kaišem koji može da se skida i ručkom koja je savršena za nošenje u ruci. Torbica ima dva patentna zatvaračem i prednjim deo sa magnetnim zatvaračem.

 

Španska kraljica Leticija još jednom je opravdala titulu bognje stila, a uspela je i da po ko zna koji put pokaže kako jednostavna kombinacija boja i materijala, koji pri tome nisu ni basnoslovno skupi može da bude efektan i veoma moćan izbor. 

makonda-tracker