superelegantno

Jedan detalj joj dodaje ženstvenost, vedrinu i romantiku: Stajling Tamare Vučić koji je zasenio čak i Brižit Makron

0

Prva dama Srbije bila gošća Brižit Makron, supruge predsednika Francuske Emanuela Makrona, u Jelisejskoj palati, a juče je podelila fotografije i detalje njihovog susreta.

Tamara Vučić, supruga predsednika Srbije
Tamara Vučić, supruga predsednika Srbijefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako je Tamara Vučić opisala, tokom radnog ručka s Brižit Makron one su razgovarale o zdravstvenoj i socijalnoj zaštiti dece, a francuska prva dama posebno se zainteresovala za koncept Centra za rani razvoj dece i inkluziju.


Obe dame poznate su po izuzetnom odevnom stilu i ljubavi prema klasičnim odelima, a za ovu priliku su ponovo odabrale komplete sastavljene od sakoa i pantalona.


Dok je Brižit Makron odabrala varijantu boje karamele koju čine pantalone ravnog kroja i raskopčan blejzer koji je otkrio da je ponela pojas preko bele bluze, Tamara Vučić pojavila se još interesantnijoj verziji.


Ona je odabrala belo odelo koje čine duboke pantalone "na peglu", zvonastih nogavica i strukirani duži sako koji je ponela zakopčan.

 

 

Detalji su ono što čine njen stil još efektnijim: ispod blejzera nosila svetloroze bluzu čiji su volani virili iznad revera i ispod rukava, dodajući određenu dozu romantike njenom stilu.


Sve to kombinovala je sa salonkama pink boje, modelom s visokim štiklama i špicastim vrhom, pa je čitav aufit izgledao još ženstvenije, nežnije i upečatljivije.

 

 

makonda-tracker