savršeno

Jedan detalj menja utisak: Lekcija Tamare Vučić o nošenju bele boje koju treba da zna svaka žena

2

Prva dama Tamara Vučić juče je bila jedna od najbolje odevenih dama u Beogradu

Tamara Vučić na reviji Igora Todorovića
Tamara Vučić na reviji Igora Todorovićafoto: Antonio Ahel/ATAImages

U Beogradu je juče održana modna revija kreatora Igora Todorovića, koja je pokupila veliki broj poznatih ličnosti, a među njima je bila i prva dama Tamara Vučić.


Poznata kao jedna od žena na javnoj sceni koje cene njegov rad, ona nije propustila još jedan važan trenutak u njegovoj karijeri, a predstavljanju nove kolekcije prisustvovala je u vrlo šik modnom izdanju.


Njen izbor za ovu priliku bila je bela haljina koja podseća na venčanicu, a u pitanju je model midi dužine koji prati liniju tela.


Gornji deo predstavlja korset, zatim je haljina sečena u predelu struka radi isticanja vitke linije, dok je donji deo ravnog kroja i pada oko nogu.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Tamara Vučić opredelila se za vrlo efektan i teksturisani komad koji je ukrašen decentnom čipkom, a još je interesantnije kako ga je kombinovala – umesto da igra na sigurno i ponese bele ili bež salonke, ona se pojavila u crvenim cipelama s visokim štiklama.

 

Spoj crvene obuće s belim stajlingom vrlo je upečatljiv jer ova boja, u bilo kojoj nijansi, na sjajan način "razbija" eventualnu monotoniju bele odevne varijante.

 

On je prikladan za različite svečane prilike, a ne samo što pruža moćan kontrast i privlači pogled nego daje priliku da se pokaže jedinstvenost u moru sličnih i proverenih stajlinga.

 

Tamara Vučić na reviji Igora Todorovića
Tamara Vučić na reviji Igora Todorovićafoto: Antonio Ahel/ATA Images


Posebno je dobra ideja da obuća bude jedino u boji koja "odudara", a Tamara Vučić je upravo tako ponela svoje crvene cipele, pa je izdanje dopunila belom clutch tašnicom i belim detaljima na nakitu.

 

 

makonda-tracker