tako opuštena

Kako Dženifer Lopez izgleda kada ne očekije paparace? Ovakav džemper sigurno je imala i vaša baka

1

Džej Lo je poznata po tome da su joj farmerke jedan od omiljenih odevnih komada, a u ovom modelu svaka žena izgleda fantastično 

foto: EPA / NINA PROMMER
foto: EPA / NINA PROMMER

Poznata pevačica Dženifer Lopez jedna je od najlepših žena u Holivudu. Uprkos činjenici da poseduje ogromno bogatstvo reklo bi se da ona umesto luksuznih i preskupih odevnih komada bira one jednostavne, koji se mogu kupiti u gotovo svakom tržnom centru.

 

Iako je čini se, leto "iza ugla", čini se da Dženifer Lopez još nije završila sa svojom zimskom garderobom.

 

 

Nju su uslikali paparaci kada je šetala ulicama Los Anđelesa u opuštenom izdanju koje se sastojalo od jednostavnih farmerki sa niskim strukom, belog topa koji je otkrivao njen izvajan stomak i toplog pletenog kardigana u krem boji, koji je bio prekriven šarenim vezom uključujući njene inicijale koji su bili izvezeni crvenim koncem na manžetni jedne ruke.

 

Svoj ležerni autfit Lopez je odlučila belim patikama, okruglim naočarama za sunce sa prelepim zlatnim okvirom i parom njenih prepoznatljivih minđuša.

 

Džej Lo u opuštenom izdanju kakvo se retko viđa
Džej Lo u opuštenom izdanju kakvo se retko viđafoto: SPOT-GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U poslednje vreme, Lopezova je primećena u mnogo prelepih, luksuznih kombinacija.

Na Dan majki, pevačica „Let’s Get Loud” izašla je u Los Anđeles noseći haljinu sa otvorenim ramenima prekrivenu plavo-belim "toile de Joui" printom. Komad je uključivao naborani dekolte, nacigovane rukave srednje dužine i višeslojnu maksi suknju.

 

Dženifer Lopez u prelepoj maksi haljini za Dan majki
Dženifer Lopez u prelepoj maksi haljini za Dan majkifoto: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kao dodatak, nosila je par belih espadrila sa remenima, torbu od slonovače i avijatičarske naočare za sunce boje slonovače.

 

 

makonda-tracker