prezgodna

Amal Kluni ima KOMBINEZON koji skida 10 cm u struku: Idealan za sve prilike i žene svih godina i konfekcijskih brojeva

1

Amal i Džordž Kluni predstavili su se na dodeli nagrada "Prince's Trust Avards"

foto: EPA / NINA PROMMER
foto: EPA / NINA PROMMER

Poznata advokatica Amal i Džordž Kluni bili su među mnogim poznatim licima koja su se pridružila kralju Čarlsu III na proslavi dodele "Prinčevih nagrada poverenja" 2023. godine.


Amal Kluni oduševila je sve na crvenom tepihu dok je samouvereno koračala uz svog supruga u prelepoj satenskoj haljini neobične boje sa detaljima koji su istakli njenu vitku liniju.

 

Advokat i aktivista za ljudska prava stigla je ruku pod ruku sa svojim holivudskim suprugom Džordžom Klunijem.

 

 

Kao i uvek, svoju muževnost Džordž je istakao pojavivši se u elegantnom izdanju. On je i ovog puta sve žene oduševio kratkom bradom koja je isticala njegove crte lica i učinila ga izazovnim i privlačnim.

 

On je blistao pored supruge u sivom smokingu uz koji je iskombinovao tamnoplavu košulju i par avijatičarskih naočara za sunce.

 

Amal je ponela savršeni kombinezon boje šampanjca sa crnim kaišem oko struka, koji je učinio da lepa advokatica izgleda sjajno. Prelepa Amal je svoje lepo lice istakla uvojcima koji su padali s jedne stane njene glave, čime je istakla prelepe duge blistave minđuše s druge stane.

 

1 / 5 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Klunijeva supruga je savršeno ukombinovala uz celu kombinaciju i prelepu crvenu pismo torbu koja se savršeno slagala sa jarko crvenim karminom na usnama.

 

Ovu sada već veoma poznatu omladinsku dobrotvornu organizaciju osnovao je 1976. kralj Čarls III i podržala je više od milion mladih ljudi u Velikoj Britaniji i sada pomaže u više od 20 zemalja širom sveta.

 

Amal je bila strastveni pristalica The Prince's Trust jer je prethodno bila pozvana 2022. da uruči nagradu za osnaživanje žena Amal Kluni.

 

Oni važe za jedan od najlepših poznatih parova
Oni važe za jedan od najlepših poznatih parovafoto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

 

Globalna nagrada je pokrenuta 2019. godine kako bi proslavila dostignuća inspirativnih mladih žena širom sveta.

 

Nagrada takođe ističe rad mladih žena koje su uspele uprkos izgledima da naprave trajnu razliku u svojim zajednicama.

 

Svake godine Amal lično bira jednog mladog pobednika kome će biti uručena nagrada.

 

 

makonda-tracker