on je voli i da se pojavi u džaku

"Da je nasumično vadila iz ormana, lepše bi se obukla": Mirka Federer posle fijaska na Met gali nastavlja modne greške

3

Kada je u pitanju Mirka Federer, uvek možete računati na to da će biti vatrena podrška suprugu i da vas neće oduševiti stilom

Mirka Federer nije poznata po najboljem stilu
Mirka Federer nije poznata po najboljem stilufoto: Elena Leoni / Capital pictures / Profimedia

Švajcarski teniser Rože Federer prošle nedelje je sa suprugom Mirkom prošetao crvenim tepihom Met gale, a nekadašnja teniserka nije se proslavila.


Njena Valentino haljina proglašena je jednim od najvećih promašaja večeri, a to je bila samo jedna u nizu Mirkinih odevnih kombinacija koje ne fasciniraju preterano ljubitelje mode.


Mirka Federer važi za jednu od najlošije odevenih žena poznatih sportista, ali se ona tom nimalo laskavom titulom ne opterećuje i nastavlja da bira ono u čemu se oseća lepo.


Nakon Met gale, Federerovi su se zadržali u Americi, pa su već sutradan uživo pratili meč Njujork Niksa, a Mirka je za ovu priliku spremila još jedan ne preterano impresivan autfit.

 

Mirka i Rože Federer na NBA meču Njujork Niksa
Mirka i Rože Federer na NBA meču Njujork Niksafoto: Michael Simon / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ona je u gledalištu sedela u farmerkama od svetlog džinsa, ljubičastom džemperu i svetloroze sportskom prsluku, što je vrlo ležerna kombinacija kada se uzme u obzir u kakvim smo sve izdanjima viđali poznate dame na NBA utakmicama (setimo se samo Adel!).

 

Potom su Rože i Mirka produžili u Majami, gde je održana finalna trka takmičenja Formule 1 za Veliku nagradu Majamija. Atmosfera je bila vrlo opuštena, ali je Federer i u ovoj prilici nosio sako, dok je njegova supruga odabrala ljupku prolećnu haljinu sa teget i belim prugama.

 

Mirka i Rože Federer na finalnoj trci za Veliku nagradu Majamija
Mirka i Rože Federer na finalnoj trci za Veliku nagradu Majamijafoto: Hoch Zwei / Zuma Press / Profimedia

Ipak, ne bi Mirka bila Mirka da to "ne začini", pa je preko nje ponela elegantnu i sivu kratku bluzu s karnerima... iz nekog razloga.

 

Komentari su, kao i obično, puni razočarenja jer Mirka uživa veliku popularnost među Federerovim navijačima i obožavaocima, ali uvek izgleda kao da pomalo štrči u masi.

 

"Da je nasumično vadila odeću iz ormana, lepše bi se obukla od ovoga", "Jadna Mirka nikako da ubode", "Lepa, pametna, talentovana i nema veze s modom", "On je voli i da obuče džak"... komentarišu tviteraši.

 

 

makonda-tracker