manje je uvek više

Skida 10 cm u struku i skriva višak kilograma: Dženifer Lopez u jedinoj crnoj haljini koja vam je potrebna

0

Pevačica i glumica Dženifer Lopez oduševila u klasičnoj modnoj kombinaciji.

Dženifer Lopez pokazala da klasika nikad ne izlazi iz mode.
Dženifer Lopez pokazala da klasika nikad ne izlazi iz mode.foto: : Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dok još sumiramo utiske sa ovogodišnje Met gale i o neobičnoj haljini koju je Dženifer Lopez prošetala crvenim tepihom, a koja je apsolutno sve ostavila bez daha, pevačica i glumica nas je ponovo oduševila svojim modnim izborom.


Ona se na promociji svog novog filma "Majka" u Njujorku pojavila u jedinoj crnoj haljini koja vam je potrebna.

 

Pevačica i glumica koja obožava da eksperimentiše i koja često nosi ekstravagantne modne kombinacije, ovog puta se odlučila za klasičan komad i pokazala da je nekada  zaista "manje više" i da je samo jedan "basic" detalj potreban da vaša odevna kombinacija bude ultimativno savršena. 

Dženifer Lopez oduševila je u klasičnoj crnoj haljini midi dužine bez rukava, koja prati liniju tela, ističe obline i sužava struk.

 

Ovaj kroj je idealan jer stoji damama svih građa, a skida 10 cm u struku i ističe atribute.

 

Ona je ovu haljinu iskombinovala sa efektnom "zmijskom" ogrlicom koju je savršeno uklopila sa srebrnim sandalama sa tankim kaišićima.

 

Za savršen izgled, Dženifer Lopez je dodala i srebrnu narukvicu koja se takođe besprekorno slagala, a za ovu priliku se odlučila za crnu torbicu.

1 / 6 Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia


Ovu klasičnu, a uvek nepogrešivu kombinaciju, Džej Lo je zaokružila i crnim dugačkim kaputom. Sve u svemu, pravi modni pogodak.

 

makonda-tracker