"šta je to obukla?!"

Džabe milioni, džabe Valentino: Mirka Federer se inače ne oblači sjajno, ali za Met galu čuvala je – KATASTROFU!

6

Malo ko ima reči hvale o haljini prekrivenoj nojevim perjem u kojoj se na ovogodišnjoj Met gali pojavila Federerova supruga..

Rože i Mirka Federer na Met gali 2023. godine
Rože i Mirka Federer na Met gali 2023. godinefoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

U njujorškom muzeju Metropoliten juče je održana tradicionalna Met gala, dobrotvorno veče na kom se prikupljaju sredstva za Institut kostima.


Događaju je prisustvovalo 400 gostiju, a u pitanju je, kao već duže od dve decenije, otkako je na čelo organizacije došla urednica magazina Vogue Ana Vintur, bio modni spektakl.


Poznate ličnosti potrudile su se da poštuju temu "Karl Lagerfeld: Linija lepote", kao i da ostave dobar utisak, ali to baš i nije pošlo za rukom Mirki Federer, supruzi švajcarskog tenisera Rožea Federera.

 

Slavni sportista bio je jedan od domaćina Met gale ove godine, pa su njegova supruga i on bili među najfotografisanijima. Federer je bio odeven u klasično odelo, manje-više kao i u svakoj svečanijoj prilici, dok je Mirka razočarala modnim izdanjem (manje-više kao i u svakoj prilici).

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE


Dok je njen suprug Rože bio vrlo sveden, ona je odabrala efektnu svetloroze kreaciju, zatvoren maksi model koji je u potpunosti prekriven nojevim perjem.

 

Haljina joj prekriva i vrat i šake, a u predelu struka i predienzioniranu mašnu od satena. Njen izbor bila je haljina italijanske modne kuće Valentino, koja ju je "progutala", a većina je saglasna da je supruga tenisera mogla da odabere nešto mnogo bolje.

 

Rože i Mirka Federer na Met gali 2023. godine
Rože i Mirka Federer na Met gali 2023. godinefoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

"ŠTA je to obukla Mirka Federer?", "Je li Mirka najlošije odevena na Met gali?", "Pored nje Džared Leto u kostimu mačke ima više smisla", "Oh, Mirka, džabe milioni, džabe Valentino"... komentarišu razočarani pratioci Met gale.

 

 

 

makonda-tracker