veče za koje ona ŽIVI

NIKO joj se više neće smejati! Kim Kardašijan na Met gali u haljini od bisera zbog koje ćete zadrhtati

1

Dopadala vam se ili ne haljina koju je Kim Kardašijan nosila na jučerašnjoj Met gali, ne možete da joj osporite da se malo koja zvezda potrudi kao ona da osmisli stajling za najpoznatiji crveni tepih na svetu

Kim Kardašijan na Met gali 2023. godine
Kim Kardašijan na Met gali 2023. godinefoto: DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kim Kardašijan odrastala je maštajući kako će jednog dana hodati crvenim tepihom Met gale, tradicionalne gala večeri koja se održava u Metropoliten muzeju u Njujorku.


Kada je prvi put dobila priliku za to – čak ne ni kao zvanica, nego kao pratilja Kanjea Vesta, našla se na meti podsmeha. Bila je trudna, krupna, izbor odeće nije bio najsrećniji, a poznate ličnosti i korisnici društvenih mreža su joj se nemilosrdno rugali danima. Priznala to ili ne, Kim se tada očito zarekla da joj se više niko neće smejati i na svakoj narednoj Met gali kojoj je prisustvovala bila je među glavnim zvezdama i najbolje odevenima.

 

I na sinoćnom izdanju ove dobrotvorne gala večeri Kim je bila među najzapaženijima, a i ako vam se ne sviđa njena haljina, morate priznati da se ponovo svojski potrudila!

 

1 / 6 Foto: JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia


Kim Kardašijan prošetala je crvenim tepihom u toaleti koju potpisuje Schiaparelli, a radi se o beloj midi-haljini izrađenoj od – bisera. Kako je tema Met gale bila "Karl Lagerfeld: Linija lepote", a pokojni nemački dizajner bioje poznat po svojoj ljubavi prema biserima, Kim se setila svoje naslovnice za Playboy 2007. na kojoj su njeno nago telo prekrivali samo biseri.

 

I eto ideje za haljinu!

 

Met gala 2023: Kim Kardašijan u bisernoj haljini
Met gala 2023: Kim Kardašijan u bisernoj haljinifoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Ispod bisera Kim je imala svileni korset u boji kože koji joj je pružio tzv. naked look, kao i zlatni grudnjak, a sve je upotpunila masivnim čokerom od dijamanata i bisera i dijamantskim minđušama.


Što se tiče obuće, Kim je odabrala sandale s visokim štiklama, ukrašenim, kako drugačije, biserima, a kada je tek stigla nosila je ogrtač sa šlepom.

 

Met gala 2023: Kim Kardašijan u bisernoj haljini
Met gala 2023: Kim Kardašijan u bisernoj haljinifoto: DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

makonda-tracker