moderno, trendi

Ako želite da izgedate MLAĐE, ošišajte se ovako: Matea Milosavljević pokazala koja frizura je apsolutni HIT ovog PROLEĆA

0

Lepa glumica oduševila je sve pokazavši novu frizuru koja vraća mladalački izgled 

foto: Instagram / mateus31
foto: Instagram / mateus31

Mlada glumica Matea Milosavljević domaćoj publici se predstavila ulogom Sofije Šubarević u popularnoj serijie "Igra sudbine".

 

Uloga glavne "zlobnice" u ovom ostvarenju donela joj je ogromnu popularnost, a od tada uloge su nastavile da se nižu.

 

Uprkos ogromnoj popularnosti Matea se u javnosti oglašava samo kada ima konkretan povod, ali kako je veoma aktivna na društvenim mrežama često imamo priku da zavirimo i u njen privatni život.

 

 

Ipak, ovog puta ona je uslikana na jednom prestoničkom događaju i nakon što izvesno vreme nismo imali prilike da je vidimo u javnosti donela je pravo iznenađenje. 

 

Matea se u društvu kolege glumca Vladimira Nićiforovića pojavila u jednom beogradskom restoranu, a osim njih bilo je tu još dosta poznatih ličnosti, među kojima je bila i Ivana Dudić, Mirka Vasiljević, Nigor Lazić sa suprugom i mnogi drugi.

 

Matea Milosavljević novom frizurom oduševila Beograđanke
Matea Milosavljević novom frizurom oduševila Beograđanke foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

Matea je izazvala pravu lavinu komentara jer je nedavno svoju kosu poprilično skratila i izvukla je nekoliko crvenkastih pramenova.

 

Paž frizura do ramena godinama je modni hit koji obožavaju žene širom sveta, a sada je i ona odlučila da pokaže kako izgleda sa ovakvom frizurom.

 

Matea Milosavljević ima najlepši crno-beli autfit koji ste skoro videli
Matea Milosavljević ima najlepši crno-beli autfit koji ste skoro videli foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

Ako je suditi prema fotografijama ona sada izgleda bar deset godina mlađe, a smelom, a ipak tako prefinjenom crno-belom kombinacijom uspela je da izmami uzdahe svih pristutnih na ovom događaju. 

 

Osim po ulozi Sofije, Matea je pažnju javnosti privukla i kada je jednom prilikom javno priznala da je sa bivšim dečkom živela u kamperu koji je bio parkiran blizu Ade Ciganlije. 

 

 

- Bivšeg dečka kada sam upoznala on je živeo u kamperu. Tako da, kada smo započeli vezu, ja sam prosto počela isto da živim sa njim tamo. Živeli smo čak i na parkingu Ade Ciganlije! Naučila sam da mi ne treba vila, da mi ne treba ne znam kakav stan i luksuz, ovo je luksuz! Bilo je raznih nezgodnih situacija. Baš je bilo onako hladnih noći. Nije bio funkcionalan toalet tako da smo se i tu snalazili na razne načine. Sve to ima svoju draž. Lako je širiti se po stanu i uživati, ’ajde uživaj pod ovakvim okolnostima - ispričala je Matea za "Mondo".

 

 

makonda-tracker