veličanstveno

Ne može ni ženstvenije ni romantičnije: Božanstveni PINK KOMPLET kraljice Ranije od čak 1.925 € hipnotisao Japan

0

Za posetu Dalekom istoku jordanska kraljica spremila je posebne odevne kombinacije, a počela je jednom spektakularnom

Kraljica Ranija od Jordana
Kraljica Ranija od Jordanafoto: EPA-EFE/IAN LANGSDON

Kralj Abdulah II od Jordana je sa svojom lepom suprugom kraljicom Ranijom u službenoj poseti Japanu, gde im se pridružio sin princ Husein, koji će jednog dana naslediti očev presto.


Prvog dana posete ovoj zemlji Dalekog istoka članovi jordanske kraljevske porodice sreli su se s japanskim carem Naruhitom i caricom Masako, nakon čega su kraljica i carica imale odvojen sastanak.


Ranija od Jordana oduševljava svojim stilom u svakoj prilici, pa tako ni ova nije bila izuzetak, a za druženje sa suprugom japanskog cara odabrala je vrlo interesantan dvodelni set.

 

Ona se pojavila od glave do pete odevena u svetloroze, a njen izbor je vrlo romantičan komplet koji potpisuje australijski modni brend Zimmermann. Reč je, inače, o setu iz resort kolekcije ove kuće za 2023. godinu, nazvane High Tide.

 


Ranija je ponela zatvorenu i blago providnu bluzu kratkih rukava ukrašenu trodimenzionalnim aplikacijama cvetića od tila, koji su ručno šiveni na rukave i okovratnik.

 

Uz to je kombinovala suknju iz iste linije, duboki model maksi dužine, ukrašen istim cvetovima, koji naglašava njenu vitku figuru i uzan struk.

 


Bluza košta 775 evra, suknja 1.150, pa je tako jordanska kraljica za ovaj komplet izdvojila 1.925 evra za ova dva komada.


Uz to je kombinovala roze salonke s belom štiklom modne kuće Dior, kao i belu tašnicu Gabrijele Herst.

 

 

makonda-tracker