pre-le-po

Izdužuju nogu i svaki autfit pretvaraju u SUVU MOĆ: Cipele Jelene Đoković jedan DETALJ čini modelom iz snova

1

Jelena Đoković još jednom pokazala zašto je nazivaju kraljicom elegancije.

Ovakav model cipela Jelene Đoković će svaki autfit učiniti čistom desetkom.
Ovakav model cipela Jelene Đoković će svaki autfit učiniti čistom desetkom.foto: Instagram / jelenadjokovicndf

Pre nekoliko dana je u Beogradskom dramskom pozorištu održana premijera predstave "Laž", koja je urađena prema tekstu Florijana Zelera, a u režiji Nikole Ljuce.

 

Glavne uloge u predstavi tumače Miloš Biković, Tamara Krcunović, Miloš Radonjić i Jelisaveta Orašanin, a nova predstava na repertoaru BDP-a je sinoć okupila brojne ljubitelje pozorišta, među kojima je bilo i dosta poznatih ličnosti.


Tako smo mogli da vidimo Sanju Kužet, Dragana Bjelogrlića, Minju Miletić, Marka Pantelića sa suprugom i brojne druge, a jedna od najupečatljivijih je bila svakako supruga našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković. 


Ona se na pozorišnoj premijeri pojavila u ultimativnom damskom autfitu.

 

Jelena je za ovu priliku obukla karirani krop top za V izrezom i "pencil" suknju sa visokim strukom, koja je istakla njenu besprekornu figuru. 

 

Preko je nosila vanvremenski beli kaput sa dugmićima braon boje,

 

Posebnu pažnju je privukla i zelena Dior torba sa debljim kaišem i metalnim detaljima, čija cena iznosi oko 4.000 evra. 

Karirani krop top i suknja sa dubokim strukom predstavljali su savršen izbor za pozorišnu premijeru.
Karirani krop top i suknja sa dubokim strukom predstavljali su savršen izbor za pozorišnu premijeru.foto: Damir Dervišagić

 Ova superšik tašna napravljena je od maslinastozelene prošivene jagnjeće kože, inače je inspirisana princezom Dajanom i u modnom svetu važi za jedan od omiljenih modela proteklih godina.

 

Međutim, ako bismo morali da biramo šta nas je najviše oduševilo na ovoj već fantastičnoj odevnoj kombinaciji Jelene Đoković, nakon dugo razmišljanja bismo se odlučili za cipele koje su sinonim za eleganciju i moć. 

 

Salonke sa otvorenom petom u metalik srebnoj boji imaju predimenzionirali kristal na sredini što svaku odevnu kombinaciju čini zapaženom. 

Jelena Đoković
foto: Damir Dervišagić

Supruga Novaka Đokovića je za pozorišnu premijeru odabrala model Jaipur s potpisom luksuznog brenda Gianvito Rossi poznatog po cipelama i modnim dodacima.

 

Potpetica od 85 mm i tanak podesiv kaišić na peti ove cipele, čija cena iznosi 749 evra, čini simbolom elegancije i idealnim izborom za večernje izlaske.

 

U galeriji ispod pogledajte još neke od elegantnih kombinacija Jelene Đoković.

 

1 / 5 Foto: Instagram Printscreen / jelenadjokovicndf

 

 

 

makonda-tracker