veličanstvena

Etno PRSLUK-HALJINA pred kojom bi svako zadrhtao: Kraljica Ranija od Jordana hipnotisala nesvakidašnjim damskim izdanjem

1

U ruci skupocena Fendi torbica, na licu širok osmeh, a za moćan utisak – veličanstvena haljina u tradicionalnom stilu

kraljica ranija al abulah, supruga kralja jordana
kraljica ranija al abulah, supruga kralja jordanafoto: EPA-EFE/HAYOUNG JEON

Kraljica Ranija prisustvovala je otvaranju 22. godišnjeg dobrotvornog festivala Bisat al Rih u Džedi, u Saudijskoj Arabiji.


Jordanska kraljica, supruga kralja Abdulaha II, posetila je tom prilikom i Bijenale islamske umetnosti, a njena poseta označena je u tabošnjoj javnosti kao veliki značaj za izložbu i njen globalni domet.


Ranija od Jordana razgledala je tom prilikom izložbu raznih praktičnih predmeta i umetnina, a svetske medije očarala je još jednom elegantnom odevnom kombinacijom.

 


Ovog puta njen izbor bila je tradicionalna haljina amanskog brenda Funtazza Designs.

 

Ona se pojavila u prsluk-haljini nazvanoj po gradu Wadi Mousa, dugačkom modelu sa etno šarama koji naglašava struk tankim crnim pojasom, a košta 220 jordanskih dinara (oko 33.450 srpskih dinara).

 

Kraljica Ranija al Abdulah u psluk-haljini jordanskog brenda Funtazza Designs
Kraljica Ranija al Abdulah u psluk-haljini jordanskog brenda Funtazza Designsfoto: Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ponela ju je preko haljine dugih i širokih rukava, predivne boje karamele, čime je postigla još bolji utisak.


Supruga jordanskog kralja ponela je i torbu modne kuće Fendi, model po imenu Peekaboo, čija varijanta od napa kože košta više od 3.500 evra.

 

Kraljica Ranija od Jordana ponela je bež Fendi torbicu u Saudijskoj Arabiji
Kraljica Ranija od Jordana ponela je bež Fendi torbicu u Saudijskoj Arabijifoto: Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

makonda-tracker