šta vi mislite?

NAJLEPŠA ILI NAJRUŽNIJA koju ste u životu videli? Haljina snahe Grejs Keli podelila mišljenja modnih sladokusaca

1

Beatriče Boromeo, supruga zgodnog plemića, inače unuka princeze Grejs, uspela je da skrene pažnju na sebe na čuvenom Balu ruža

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

U Monaku je juče održan tradicionalni "Bal ruža" (Bal de la Rose), čija je ovogodišnja tema bila – Bolivud!


U čast jednoj od najpopularnijih svetskih kinematografija Salle des Etoiles pretvorena je u bolivudski studio, dok je zvanice zabavljalo više od 30 plesača, okruženih raskošnim aranžmanima u kojima je bilo više od 12.000 ruža.


I dok se svi pitaju zašto ni ove godine svečanosti nije prisustvovala supruga princa Alberta i omiljena monegaška princeza Šarlin, koja je pre nekoliko dana viđena bez burme, modni portali oduševljeni su onim članicama porodice koje su bile na Balu ruža.


Među njima je bila i Beatriče Boromeo, supruga Pjera Kaziragija, najmlađeg sina princeze Karoline od Monaka i italijanskog sportiste i novinara Stefana Kaziragija.


Lepotica koja je osvojila srce unuka slavne Grejs Keli izgledala je božanstveno u haljini koju potpisuje modna kuća Dior, čija je ona ambasadorka od 2021.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/Daniel Cole / POOL MAXPPP OUT


Beatriče Boromeo odabrala je toaletu, vrlo prikladno, balskog kroja, model sa korsetom koji ima raskošnu suknju u obliku zvona. Ipak, nije u pitanju bilo kakva dosadna i već viđena kreacija, već crno-bež haljina sa tufnicama, providnim materijalima i efektnim cvetnim dezenom u gornjem delu.

 

U pitanju je, inače, model predstavljen u okviru Diorove resort kolekcije za 2023. godinu, a otkriva ramena i vrlo je zanimljiv spoj visokog stila i mediteranske atmosfere.

 

Pjez Kaziragi i Beatriče Boromeo na Balu ruža 2023.
Pjez Kaziragi i Beatriče Boromeo na Balu ruža 2023.foto: CRY-Olivier Huitel. / The Photo One / Profimedia

Njen neočekivan stil privukao je pažnju i na društvenim mrežama, gde su mišljenja o toaleti Beatriče Boromeo pomešana. "Kakav je ovo užas", "Žao mi je, ali ovo nije dostojno žene na njenom položaju", "ŠTA je ovo, pobogu, kao da su pokupili ostatke materijala s poda i ušili"... komentarišu oni kojima se ne dopada ova kreacija.

 

"Inovativno", "Odlično je što ne igra na sigurno", "Ova žena stvarno razume šta je suština mode" pišu oni kojima se dopada haljina supruge Pjera Kaziragija.

 

Beatriče Boromeo i Pjer Karizagi u braku su od 2015. godine
Beatriče Boromeo i Pjer Karizagi u braku su od 2015. godinefoto: EPA-EFE/Daniel Cole / POOL MAXPPP OUT

Beatriče je, takođe, ponela i skupocene viseće minđuše i predivnu tijaru koja se savršeno uklopila uz haljinu.

 

 

 

 

makonda-tracker