MODERNO I EFEKTNO

Ovakav model DŽINSA nikad niste videli: Aleksandra Radović u IZDANJU koje je hipnotisalo Beograđane

0

Pevačica Aleksandra Radović poznata je po besprekornom stilu, a sinoć nas je (prijatno) iznenadila svojom modnom kombinacijom.

Sinoćno Aleksandrino izdanje je idealno i za dnevne, ali i za večernje varijante.
Sinoćno Aleksandrino izdanje je idealno i za dnevne, ali i za večernje varijante.foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Aleksandra Radović je osim po glasu, poznata i po besprekornom stilu, pa tako gde god da se pojavi, bilo da je u pitanju njen nastup ili neki javni događaj, dospe u centar pažnje svojim ženstvenim i otmenim kombinacijama.

 

Aleksandra uglavnom neguje elegantni i prefinjeni način oblačenja, pa često možemo da uživamo u njenim gracioznim, večernjim izdanjima.

 

Ovog puta nas je pevačica iznenadila svojom "street style" kombinacijom koja je može da bude fantastičan dnevni autfit, ali i ultimativno moderno izdanje za večernji izlazak.

 

Ona je za sinoćni nastup u Beogradu obukla kratku sivu kožnu jaknu, koja već godinama ne izlazi iz mode i neće još dugo.

Uz ovaj neprevaziđeni modni komad, pevačica je obukla farmerice od sivog teksasa, koje su nas oduševile na prvu.

 

Imale su ogromne džepove na sredini butina što bi moglo da proširi figuru svima, ali ne i Aleksandri.

 

Ono što nas je dodatno oduševilo jeste što su farmerice koje su na prvi pogled malo "baggy" imale suženje na kraju nogavica formirajući blagi karner na dnu i čineći ovaj model još autentičnijim.

Pevačica je ispod imala običnu belu majicu na jedno rame, a celu kombinaciju je zaokružila belim zatvorenim sandalama sa otvorenom petom i kaišićima, koje su dodatno istakle efektnost celog izdanja.

 

Za kraj, pevačica je odlučila da pusti svoju bujnu kosu,a ceo autfit je "začinila" brojnim prstenjem i svedenim minđušama.

 

makonda-tracker