u boji meda

Ženstvenost & KLASIKA – na Miu Miu način: Tamara Kalinić i druge svetske influenserke su ZALJUBLJENE U OVAJ MANTIL

0

Ako ne znate kakav mantil da odaberete za predstojeću prolećnu sezonu, najnoviji autfit Tamare Kalinić može vam poslužiti kao inspiracija

Tamara Kalinić neizostavna je gošća na najvećim revijama na nedeljama mode
Tamara Kalinić neizostavna je gošća na najvećim revijama na nedeljama modefoto: Matteo Rossetti / Zuma Press / Profimedia

Na Nedelji mode u Parizu održana je revija modne kuće Miu Miu, na kojoj je predstavljena kolekcija za jesen i zimu 2023. godine, a ona je okupila sam modni krem, kako i dolikuje ovakvom događaju.


Iz prvog reda reviju su pratile velike zvezde iz sveta šou-biznisa i mode, uključujući Aleksu Čang i Dajanu Agron, dok smo na pisti videli englesku glumicu Emu Korin, koja je igrala mladu princezu Dajanu u seriji "Kruna".


Među onima koji su uživali u pogledu na najnovije modele italijanskog brenda našla se i naša i svetski popularna influenserka Tamara Kalinić, koja je bila jedna od najbolje odevenih.


Slavna trendseterka pojavila se od glave do pete u Miu Miu odeći, a njen izbor su neobičan crni top sa kopčom u military silu i mikro-suknja sa predimenzioniranim džepovima, inspirisana kargo pantalonama.

 

Tamara Kalinić na reviji kuće miu miu na nedelji mode u parizu
Tamara Kalinić na reviji kuće miu miu na nedelji mode u parizufoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ipak, i pored nesvakidašnjih kožnih japanki-čizama sa štiklom, ključni deo ovog autfita je kožni mantil iz mašte Mijuče Prade, koji je već osvojio srca influenserki.

 


Tamara je odabrala model do kolena u vrlo efektnoj nijansi meda, izrađen od tzv. napa kože. Ovaj materijal je, zapravo, prirodna i puna koža, u ovom slučaju jagnjeća, što uglavnom znači da nije mnogo izmenjena prilikom obrade i da su u najvećem broju slučajeva tek uklonjene dlačice s površine.

 

Ovakva koža se smatra najautentičnijom jer čuva teksturu, a mantil je prvi put predstavljen u okviru kolekcije za proleće i leto 2023.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Kako navodi kuća Miu Miu, ovaj mantil ima ciljano retro izgled, koji je postignut, a rafinisani detalji i materijali nude novu interpretaciju klasičnih stilskih pravila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Ovaj šik komad ima ravan kroj, jednostavno kopčanje i široke džepove i prenosi osećaj prepoznatljive ženstvenosti slavnog italijanskog brenda.

 

 

makonda-tracker