kakva dama!

Sužava struk, a zrači otmenošću: ETNO HALJINA kraljice Ranije koja spaja duh Istoka i vanvremensku eleganciju

0

Kraljica Ranija od Jordana povremeno se pojavi u tradicionalnoj haljini i baci u senku svoja najluksuznija izdanja autentičnim stilom vrednim divljenja

Jordanska kraljica Ranija al Abdulah
Jordanska kraljica Ranija al Abdulahfoto: EPA-EFE/IAN LANGSDON


Kraljica Ranija od Jordana, supruga kralja Abdulaha, posetila je oblast Gor al-Safi, gde se družila sa članicama Ženske asocijacije za društveni razvoj.


Ovo je još jedan u nizu poteza jordanske kraljice koji imaju za cilj da podrži lokalna udruženja koja vode žene, a ovog puta Ranija je razgovarala sa svojim sugrađankama koje se bave vezom i izradom prirodno bojenih tkanina.


Kraljica Ranija odabrala je ovom prilikom tradicionalnu haljinu po imenu "tobe" ( ثَوْب), a odlučila se za vrlo elegantan model crne boje.

 

 

Supruga jordanskog kralja birala je svedenu varijantu A-kroja koja nema rukave, od kukova se postepeno širi, a krasi je upečatljiv zlatni vez, mahom floralnih motiva.

 

Kraljica Ranija od Jordana, supruga kralja Abdulaha II
Kraljica Ranija od Jordana, supruga kralja Abdulaha IIfoto: PPE / Sipa Press / Profimedia

Ranije je ispod predivne etno kreacije ponela jednostavnu elegantnu bluzu bele boje koja ima pussy mašnu, a preko haljine je ponela kožni kaiš H&M x Balmain sa zlatnim detaljima koji se savršeno uklopio uz njen autfit.

 

Uz to, tu su i predivne zlatne minđuše u obliku sunca grčkog juvelira Nikosa Kulisa.

 


Ovaj interesantan stil dopunila je Lore salonkama sa blok-štiklom i tankim kaišem preko stopala, inače modelom koji potpisuje brend Jennifer Chamandi.

 

Kraljica Ranija od Jordana, supruga kralja Abdulaha II
Kraljica Ranija od Jordana, supruga kralja Abdulaha IIfoto: PPE / Sipa Press / Profimedia

 

makonda-tracker