wow

Totalno šik: Kad je ona kročila na crveni tepih u HIPNOTIŠUĆOJ SUKNJI - temperatura je naglo skočila

1

Rouzi Hantington Vajtli je jedna od zvezda crvenog tepiha na dodeli BAFTA nagrada.

Rouzi
Rouzifoto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Glumica Rouzi Hantington-Vajtli izazvala je veliku pažnju na dodeli filmskih nagrada Britanske akademije - BAFTA u Kraljevskoj festivalskoj dvorani.

 

Najveća noć kad je britanski film u pitanju održala se ovog vikenda, a domaćin je bio glumac Ričard E. Grant. Sa Ričardom je u Rojal Festival Holu program vodila Alison Hamond, dok je filmski kritičar Ali Plam bio na crvenom tepihu i pratio dolazak zvanica.

 

Nagradu za najboljeg glumca na poneo je Ostin Batler, koji je na opšte iznenađenje trijmfovao ispred Kolina Farela. Glumac se borio sa suzama dok je primao nagradu i odavao počast porodici Prisli, pošto je glumio čuvenog Elvisa Prislija u biografskom filmu Baza Lurmana.
 

 

- Ovo mi znači ceo svet - rekao je Batler na ceremoniji, još uvek koristeći Elvisov način govora koji je naučio za film .

Odao je počast porodici Prisli koja je im ponudila uvid u Elvisov život za biografski film, dodajući da se "nada da ih je učinio ponosnim". Kejt Blanšet je nagrađena za najbolju glavnu glumicu za svoju ulogu u biografskom filmu Tar.

 

Sve je ukombinovala sa veoma elegantnim sandalama
Sve je ukombinovala sa veoma elegantnim sandalamafoto: ISABEL INFANTES / AFP / Profimedia

Ako su oni bili zvezde dodele nagrada, zvezda crvenog tepiha je, uz Nikol Kidman i Ketrin Zitu Džons,  bez ikakve dileme bila - Rouzi Hantington Vajtli. O njenom autfitu, koji bio u potpuno crnoj nijansi, će se tek pričati u danima nakon ceremonije.

 

Glumica se pohvalila svojom neverovatnom figurom, a za ovu svečanu priliku gore je je crnu bodi-rolku sa visokim okovratnikom. Ipak, prava senzacija bila je njena suknja.

 

Suknja je imala proreze
Suknja je imala proreze foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Raskošni prorezi ove suknje su davali stidljiv pogled na njena bedra, dok se drugi deo vukao po podu. Kosu je vezala u rep, a poseban detalj bile su sandale.

 

 

makonda-tracker