(FOTO)

Nabavite jedne i svaki vaš autfit će biti glavna tema: Anđela Jovanović ima ČIZME SEZONE u boji koja HIPNOTIŠE svakoga

2

Mlada glumica skreće pažnju na sebe talentom i maestralnim ulogama, ali i besprekornim modnim izdanjima.

Anđela Jovanović
Anđela Jovanovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Anđela Jovanović je krenula stopama slavnih roditelja i u nekoliko zapaženih uloga pokazala raskošan talenat kojim raspolaže. Nije samo gluma njen dobro poznat teren, lepa glumica je uvek na visini zadatka i kada je moda u pitanju.

 

Na bilo kom prestoničkom događaju da se pojavila, uvek je bila jedna od najbolje stilizovanih. Ovog puta, na svom Instagram profilu je objavila fotografiju na kojoj su svima pažnju privukle njene čizme.

 

Anđela je pozirala u u farmerkama i mantilu, koji je kao stvoren za ove ne tako hladne dane, pa se nadamo da je proleće jako blizu. Međutim, još uvek nije vreme za patike, pa ako niste, prošetajte sličan model čizama.

 

Glumica se odlučila za provereni model koji je aktuelan već drugu godinu zaredom, samo je odabrala duboke čizme do kolena, a sivo-maslinasta boja je odradila svoje, s obzirom da je ona pravi izbor za zimsku obuću i uz sve se uklapa.

Podsetimo, Anđela već duže vreme uživa u ljubavi sa nekadašnjim atletičarem Mihailom Dudašem, a kako su oboje aktivni na društvenim mrežama, onda i on ponekad podeli zanimljiv zajednički trenutak koji provedu sa njenim roditeljima, poznatim glumcima, Brankom Pujić i Draganom Jovanovićem.

 

 

makonda-tracker