stara 23 godine

Bredu Pitu su zbog nje zaklecala kolena: Haljina Dženifer Aniston koja svaku ženu pretvara u FEMME FATALE

0

Da je manje zaista više, najbolje pokazuje jedna od najprepoznatljivijih i najlepših haljina koje smo videli na crvenom tepihu

foto: Robert Hepler Collection / Everett / Profimedia
foto: Robert Hepler Collection / Everett / Profimedia

Krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih, bilo je teško naći voljeniju zvezdu od Dženifer Aniston.

 

Imala je sve – ultrapopularnu televizijsku seriju "Prijatelji", filmske uloge u uspešnim ostvarenjima, ljubav Breda Pita, harizmu i prepoznatljivi osmeh kojim je kupila milione fanova širom sveta.


Često je njen stil ostajao u senci, ali je u ovo vreme Dženifer Aniston bila i jedna od najbolje odevenih holivudskih zvezda. Njen način odevanja oduevek je bio sveden, jednostavan, nenapadan, ali ipak vrlo efektan, šik i mešavina novih trendova i klasike.

 


Upravo je takva jedna od nezaboravnih haljina u kojima se Dženifer pojavila na crvenom tepihu, ona koju i danas često viđamo kad god se piše o glumcu Bredu Pitu i njoj. Od svih starih fotografija nekadašnjeg para, teško ćete naći neku na kojoj Dženifer izgleda zaljubljenije, srećnije i lepše.


U pitanju je toaleta koju je Anistonova nosila na dodeli nagrada Emi 2000. godine, kada je na ceremoniju stigla držeći se za ruke sa tadašnjim suprugom.

 

1 / 5 Foto: Robert Hepler Collection / Everett / Profimedia


Njen izbor bila je toaleta koju potpisuje italijanska modna kuća Prada – šik kreacija bez bretela, koja je pripijena u gornjem delu, a od kukova pada prateći liniju tela i stavljajući u prvi plan njenu besprekornu figuru.

 

Dženifer je tada predstavila čist modni minimalizam, a jedini detalj na ovoj kreaciji bilo je "ojačanje" dvostrukom tkaninom ispod grudi.

 

Bred Pit i Dženifer Aniston na dodeli Emija 2000. godine
Bred Pit i Dženifer Aniston na dodeli Emija 2000. godinefoto: HUBERT BOESL / AFP / Profimedia

Glumica je upotpunila svoje izdanje zlatnim sandalama, kratkom svetlucavom ogrlicom i minijaturnom tašnicom u koju nije mogao da joj stane ni najpopularniji mobilni telefon tog vremena.


Dženifer je tada rešila da kosu pusti niz leđa, dok je napred izvukla nekoliko stepenastih pramenova.

 

Bred Pit i Dženifer Aniston na dodeli Emija 2000. godine
Bred Pit i Dženifer Aniston na dodeli Emija 2000. godinefoto: SCOTT NELSON / AFP / Profimedia

Nije ni čudo što ju je najpoželjniji čovek na planeti u tom trenutku gledao tako očarano...

 

 

 

 

makonda-tracker