najnoviji trend

Na nogama ČIZME kojima je teško odoleti, a uz njih - VEGANSKA JAKNA: O novom stajlingu Jelene Karleuše će se pričati

0

Najnoviji stajling Jelene Karleuše će sigurno biti tema za priču u narednim danima

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Jedna od najpopularnijih srpskih pevačica, Jelena Karleuša još jednom je uspela da izazove ogromnu pažnju u domaćim medijima. 

 

Ovog puta nije bilo reči o razmimoilaženju u pogledima na svet sa kolegama, nije bila u pitanju rasprava sa glumcima, već nešto sasvim drugo.

 

Naime, pevačica je ponela odevnu kombinaciju pomalo neobičnu za hladne zimske dane, ali se čini da joj to nije predstavljalo nikakav problem. Ona je na društvenim mrežama podelila fotografiju koja je izazvala pravu lavinu komentara na društvenim mrežama.

 

 

U pitanju je bila veoma lepa i topla zimska jakna, nalik pilotskoj, koja je bila izražena od specijalnih materijala i nosila je naziv veganska. Time je želela da da do znanja svima da joj je veoma važno da se zaštite životinje i sav ostali živi svet.

 

Ona se u javnosti često otvoreno suprotstvljala ubijanju životinja, a više puta je učinila i dobra dela usvojivši napuštene pse i pruživši im, kako je ona rekla, kraljevski dom.

 

 

Osim veganske jakne, Jelena je svoj stajling upotpunila neodoljivim krem čizmama do kolena, a ono što je sve zaprepastilo znajući da su ovih dana temperature u debelom minusu, jeste mali kratki teksas šorts koji je otkrivao cele butini i činio da izgleda fantastično.

 

Po ovom stajlnigu bi se reklo da pevačici zima ne smeta. Sve je upotpunila krem kačketom u istoj nijansi, koji je doprineo još modernijem izgledu. 

 

makonda-tracker