iskopirajte njen stil

Stajling kom NEĆE ODOLETI nijedna TRUDNICA: Ana Ivanović u udobnim RETRO ČIZMAMA koje su hipnotisale Beograđanke

0

Nekada najbolja teniserka na svetu sada uživa u svojoj porodičnoj idili i deli sa publikom zanimljive porodične trenutke.

Ana Ivanović
Ana Ivanovićfoto: Stefan Stojanović

Naša najbolja nekadašnja teniserka Ana Ivanović je podelila prelepe vesti na Instagramu. Ona i njen suprug, bivši nemački fudbaler, Bastijan Švajnštajger, očekuju treće dete.

 

Ovaj par već ima dvojicu sinova, Luku i Leona, a pol trećeg deteta još uvek nisu otkrili.

 

Ana je zajedničkom fotografijom na kojoj se vidi trudnički stomak, objavila ove vesti, a mnogima nije prošao nezapaženo ni njen trudnički stajling.

 

Ona je pozirala u helankama i crnoj uskoj majici, dok je preko obukla kaput u prljavobeloj boji. Naša Ana je već nekoliko puta pokazala da voli jednostavne kapute koje može da kombinuje uz različite stajlinge.

 

Posebnu pažnju su privukle čizme, takozvane moonboots, model koji se uglavnom vezuje za planine, ali je sve više popularan i kada su svakodnevne kombinacije u pitanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Brojne influenserke pale su na čari ovih nadasve toplih i udobnih čizama, a kombinuju ih sa različitim odevnim komadima! Možete ih nositi uz ležerne autfite, najpre s pantalonama ili farmericama, ali neke biraju da ih uklapaju i uz mini-suknje!

 

Pored influenserki, ove čizme nose i brojne svetske zvezde, a sve ih je više i na ulicama, pa prete da nadmaše dosadašnju popularnost. Moonboots su, inače, inspirisane astronautskim odelom.

 

 

makonda-tracker