idealno za izlazak u grad

Mini-haljina & kožna jakna: Ivana Dudić u atraktivnom crnom izdanju koje ćete DOOOBRO zapamtiti

0

Glumica Ivana Dudić ima savršenu crnu odevnu kombinaciju za noćni izlazak, kojoj čizme preko kolena daju još više na izazovnosit.

Ivana Dudić uvek ima ultramodernu,a izazovnu kombinaciju za izlazak
Ivana Dudić uvek ima ultramodernu,a izazovnu kombinaciju za izlazakfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Ivana Dudić (31) jedna je od zapaženijih iz mlađe generacije. Publika ju je zavolela u serijama "Ubice mog oca", "Istine i laži", "Urgentni centar" i mnogim drugim.

 

Osim nepobitnog glumačkog talenta, Ivana pažnju pleni svojim atraktivnim i modernim izgledom i na kom god događaju da se pojavi, uvek je primećena,a njene modne kombinacije su uvek među najboljim.

 

Bilo da se odluči da obuče sako bez košulje ispod ili da se pojavi kao Lara Kroft na prestoničkom događaju, glumica je uvek u centru pažnje i možemo slobodno da kažemo da diktira modne trendove.

Sudeći prema fotografijama na društvenim mrežama, lepa glumica voli da eksperimentiše sa odevnim kombinacijama, ali ono što smo primetili jeste da obožava da nosi crnu kožnu jaknu.

Voli da je nosi u raznim kombinacijama, ali ima jednu proverenu, koja uvek oduševi, a sa kojom nema greške.

 

U pitanju je monohromatska kombinacija kojom apsolutno dominira crna boja, a koja se sastoji od crne mini-haljine, interesantnog dezena čarapa i "statement" kožne jakne.

Crna kombinacija Ivane Dudić koju će sutra svi kopirati
Crna kombinacija Ivane Dudić koju će sutra svi kopiratifoto: Printscreen/Instagram/dudicivana

Modni komadi su u svakoj kombinaciji manje-više drugačiji, a ono što se ovog puta izdvojilo jesu crne čizme preko kolena koje celom izdanju daju još više na atraktivnosti i dominaciji.

 

Ivana Dudić je još jednom pokazala kako možete da "izdominirate" u modnom smislu jednostavnim i jednobojnim odevnim komadima,a čini nam se da je ovaj stajling za noćni izlazak pun pogodak.

 

Kako se vama dopada?

 

makonda-tracker