jednostavni, a efektni

Jedan PRAKTIČAN, drugi ELEGANTAN, treći u SPORTSKOM STILU: Top 3 PRAZNIČNA STAJLINGA Dragane Mićalović

0

Dragana Gaga Mićalović mnogim ženama je postala modna inspiracija 

foto: Instagram / Dragana Mićalović
foto: Instagram / Dragana Mićalović

Naša mlada glumica Dragana Mićalović proslavila se brojnim ulogama u godini koja je za nama. Ona je ostvarila svoje glumačke snove, dokazala je svoj talenat i uspela da pokaže da se istrajnost i upornost uvek isplate.

 

Ipak, nju smo zapazili ne samo po odličnoj glumi već i po tome što voli da isprobava razne odevne kombinacije, a potom ih podeli sa svojim pratiocima.

 

Upravo zbog toga je postala modna inspiracija mnogim ženama. Draganin stil je jednostavan, a ipak tako efektan. Ona voli opuštene odevne komade, koji se lako kombinuju i mogu da se nose u gotovo svim prilikama.

 

Uoči božićnih praznika lepa glumica je sa svojim pratiocima podelila neke od svojih novih stajlinga. Prva kombinacija se sastojala od crne bluze dugih rukava sa pomalo neobičnim kockastim izrezom koji je otkrivao njen vrat i sivih pantalona sa visokim strukom. Savršeno za porodični ručak, zar ne?

 

Dragana Mićalović
Dragana Mićalović foto: Instagram / Dragana Mićalović

 

Druga kombinacija, prelepa siva haljina, bila je elegantnija od prethodne, ali ipak dovoljno opuštena da bi mogla da se ponese tokom večernjeg izlaska ili odlaska u neki restoran tokom praznika. 

 

Dragana Mićalović
Dragana Mićalović foto: Instagram / Dragana Mićalović

 

Na posletku smo imali priliku da Draganu vidimo u street style stilu, koji se sastojao od praktične bele trenerke, patika i šuškave crne jakne. Uz sve to, lep skoro prolećni dan, glumica je iskoristila da ponese ultramoderne naočare za sunce i time upotpuni sportski autfit. 

 

Dragana Mićalović
Dragana Mićalović foto: Instagram / Dragana Mićalović

 

Koji od ovih stajlinga vam se najviše dopada?

 

 

makonda-tracker