zanosno

Suptilna, a neverovatno izazovna: Crna providna haljina Ane Kokić u stilu MORTIŠE ADAMS će vas opčiniti

0

Ana Kokić je oduvek važila za jednu od najlepših domaćih pevačica, koja uvek ima veoma originalne autfite. 

Ana Kokić
Ana Kokićfoto: Antonio Ahel / ATAImages

 

Ana Kokić je svojevremeno oko desetak godina bila u braku sa jednim od najpoželjnijih domaćih muškaraca Nikolom Rađenom, sa kojim ima i dve ćerke - Ninu i Teu.

 

Vaterpolista I pevačica su se razveli 2019. godine, a bivši sportista je nedavno uplovio u novu bračnu luku, dok je Ana već duže vreme slobodna. Ipak, sve to uopšte ne remeti njihov odnos i njihovu ulogu roditelja.

 

- Nikola i ja smo u super odnosima. Naš odnos kao bivših supružnika i kao roditelja mora da se razdvoji. Poštujemo se prvenstveno zbog dece, nema potrebe da se mrzimo, bilo nam je lepo jedan određeni period, sada je ovako najbolje - rekla je Kokićeva nedavno za "Kurir".

 

Ana veoma poštuje to što je Nikola sada opet treba da se ostvari u ulozi oca I ne želi da suviše priča o nekim starim pričama.

 

 

- Mi smo roditelji našim devojčicama i to je sve. On je sada ipak oženjen i očekuje dete. Želim da ispoštujem njegovu suprugu i njega i da ne pričam o njemu više - poručila je Ana za "Blic"

 

Ana je bila veoma uposlena oko Nove godine, a osim njenih nastupa fanove je obradovala I jednim izuzetno interesantnim autfitom.

 

Ana Kokić
foto: Instagram / Ana Kokić

 

Zanosna pevačica je za prošetala izazovnu providnu crnu toaletu sa cirkonima. Tako da su, iako je haljina bila u potpunosti zakopčana, do izražaja došli svi Anini atributi.

 

A ovo njeno izdanje je po stilu mnoge dosta podsećalo na autfit Mortiše Adams iz čuvenog serijala “Porodica Adams”

 

 

Ana je posle otkrila i kako su njene ćerke provele Novu godinu, ali I da li je ona umorna od posla.

 

- Moram priznati da nisam umorna, uhvatila me je neka euforija. Radujem se novim stvarima i nije me stigao umor, neću stati, tek sam uhvatila zalet. Ćerkama sam dozvolila da im dođu drugarice kući, ali naravno uz nadzor starijih osoba. Da nije njih telefon verovatno ne bih ni koristila – rekla je Ana za Blic.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

 

Kako kaže, iako je ona javna ličnost, njene ćerke uopšte ne vole da se slikaju ili pojavljuju u medijima, dok ona ne bi imala ništa protiv da joj desi nova ljubav, ali ne trči slepo za njom.

 

- Moje ćerke su svesne da sam ja poznata, to ništa ne menja u našem odnosu. One ne vole da se slikaju niti da se pojavljuju u medijima. Volela bih da one imaju neku privatnost, da ne nose teret svojih roditelja. Trudim se da ih sačuvam. Meni ljubav ne fali, ja ljubav imam - od svoje dece i saradnika. Ne bežim od ljubavi, ako se pojavi neko što da ne. To ne planiramo, to se dogodi kada treba i sve se dešava sa nekim razlogom - rekla je pevačica.

 

 

makonda-tracker