u zimskom duhu

Novogodišnja čarolija Sanje Kužet: Njena jelka i SNEŽNA HALJINA sa jednim rukavom ostaviće vas bez daha

0

Lepa voditeljka je uvek važila za jednu od dama sa najviše stila na domaćoj javnoj sceni.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Sanju Kužet već dugo znamo iz emisije Zvezde Granda, pa se nekad i zaboravi da je svojevremno bila Bingo devojka, a da je u svet televizije ušla kao voditeljka vremenske prognoze. Takođe, sada već daleke 2006. godine glumila je u tinejdžerskoj horor-komediji „U doba nevinosti“.

 

Sanja Kužet već godinama uživa u skladnom braku sa svojim drugim suprugom Nemanjom Živojinovićem, sa kojim ima i sina Andriju.

 

Nemanja je inače direktor marketinga domaćeg predstavništva kompanije „Pežo“, a iza njegovog braka sa Sanjom se krije jedna interesantna priča.

 

Oni su bili zajedno kada su imali oko dvadeset godina, ali su im se putevi posle nekog vremena razdvojil. U međuvremenu Sanja se udala i razvela i onda opet, posle jedne decenije srela Nemanju. Varnice su se opet pojavile i od tada su zajedno.

 

 

Osim jedne nesvakidašnje ljubavne priče, Sanja je poznata i po svom veoma istančanom ukusu za modu. Sada nam je na Instagramu pokazala u kakvom autfitu i okruženju će dočekati „najluđu noć“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

 

 

Za svoj novogodišnji autfit lepa voditeljka je izabrala haljinu boje snega sa jednim po malo neskadišanjem modnim detaljem. Njena novogodišnja odora  ima samo jedan rukav, što je trend koji smo često mogli videti među holivudskim zvezdama. Dama koja baš voli haljine u ovom duhu je i jedna od najlepših žena sveta Dženifer Lopez, koju smo česti mogli videti u sličnim odevnim komadima.

 

 

 

 

Uz haljinu, mogli smo da vidimo i još malo Sanjine novogodišnje magije, tačnije lepo ukrašenu jelku sa kojom će dočekati Novu godinu.

 

 

makonda-tracker