savršeno za novogodišnju noć

U ovako SMELOM izdanju je još nismo videli: Neda Ukraden ima odelo koje ćete nositi bez obzira na godine i priliku

2

Kada je ona u pitanju, godine su samo broj, a osećaj za stil je definitivno večan.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Pevačica Neda Ukraden već decenijama izgleda identično, a za njen izgled je osim načina života i ishrane, definitivno zaslužna i harizma i energija koje nosi stalno sa sobom.

 

Neda je otpevala brojne hitove zbog kojih ju je pubilka i zavolela toliko, a nakon toga u eri društvenih mreža, ona je vrlo često tema i kada je moda u pitanju.

 

Pevačica pažljivo bira svaki svoj stajling, trudi se da bude u trendu, ali i originalna, pa često ima odevne komade koje mogu da nose žene svih godina. Ovog puta nas je oduševila elegantnim crnim odelom, a ovakav model možda i nismo očekivali.

Crno je uvek pravi izbor kad želite da igrate na sigurno, pa ako imate jedne crne pantalone, već imate više od pola vašeg stajlinga. Neda se odlučila za monohromatsku kombinaciju, pa je tako celo njeno izdanje bilo u toj boji, a posebnu pažnju je privukao kratki sako, ispod kog je imala prozirnu  mrežastu majicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Pevačia je tankim kaišem naglasila struk, a sve upotpunila upečatljivim visećim minđušama u boji zlata. Ovo je jedno od najsmelijih Nedinih izdanja, koje joj bez sumnje savršeno stoji i apsolutno spada u jedan od onih izbora rezervisan za žene svih godina.

 

Podsetimo, nedavno je oduševila sve i izborom belog dugačkog kaputa koji je večno moderan klasik i potreban svakoj ženi ako drži do svog stila i izgleda.

 

 

makonda-tracker