(FOTO)

Smela boja NETIPIČNA ZA ZIMU, ali ipak pun pogodak: Bivša supruga Jovana Memedovića zablistala u posebnom modnom izdanju

0

Jovan Memedović je jedan od najpoznatijih TV lica u našoj zemlji.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Jovan Memedović je od trenutka kada se prvi put pojavio, postao zanimljiv javnosti i naročito popularan po mišljenju pripadnica nežnijeg pola. O njegovom životu se zna jako malo.

 

Voditelj je bio u braku sa Mirjanom Memedović, sa kojom je dobio dvoje dece, Mašu i Uroša, a javnosti je posebno zanimljiva Maša zbog svoje nesvakidašnje lepote i posvećenosti prirodi, što je nasledila od oca.

Vest o razvodu 2014. godine je iznenadila javnost, a nekadašnji par nije želeo da komentariše navode, iako se pretpostavlja da je razlog česta udaljenost i to što je Jovan sve više voleo da provodi vreme u svojoj vikendici, daleko od gradske buke i gužve.

 

Mirjana je aktivna na društvenim mrežama, a njene objave često privlače pažnju. Tako je nedavno oduševila svojim modnim izdanjem na crnogroskom primorju, a ovog puta je ponela upečatljivi zeleni kaput koji naprosto upada u oči.

Zelena boja je dosta efektna, ali može da bude i prilično nezgodna ako ne znate da je uklopite i posle iznesete na pravi način, što definitivno nije slučaj sa Mirjanom.

 

Inače, ona se bavi promovisanjem eteričnih ulja koji su dobri za fizičko i psihičko zdravlje, a kako i sama kaže, voli da provodi dosta vremena u prirodi.

 

 

makonda-tracker