isprobajte i vi

U duhu starog Holivuda: Emina Jahović KONTRASTNIM izdanjem najavila povratak starog simbola prestiža? (FOTO)

0

Pevačica Emina Jahović u proteklom periodu često bude glavna tema modnih portala.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Emina Jahović je jedna od aktivnijih javnih ličnosti na društvenim mrežama, a s obzirom da je oduvek krasio istančan ukus kada je moda u pitanju, sve što ona obuče ili je već trend ili će ubrzo postati.

 

Ovog puta, pevačica nas je oduševila odabirom prepunim kontrasta, a posebnu pažnju je privukao jedan stari trend, za koji se mnogi pitaju da li se vraća na velika vrata.

Emina je pozirala u crnoj rolci sa jednim otvorenim ramenom, dok je bisere izvukla preko i time pokazala kako jedan običan komad može uz pomoć malog detalja postati savršeno elegantan.

 

Traka za kosu je privukla najviše pažnje, a pevačica je ispod natapirala kosu kako bi postigla efekat jakog volumena i uspela je u tome. Mnogi su ovaj izgled uporedili sa slavnom Brižit Bardo, pa je traka za kosu poznata i kao simbol prestiža.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Mnogi su ovakav Eminin izgled uporedili sa slavnim holivudskim lepoticama, što je verovatno i bio cilj. Slična modna izdanja se vrlo lako kopiraju, a zima je pravo vreme da to učinite, s obzirom da nikada ne možete preterati sa detaljima koji imaju dvostruku svrhu, i da vas greju, ali i da lepo izgledate.

 

 

makonda-tracker