nepogrešiv stil

Njene modele nosi i Kejt Midlton: Ranija od Jordana se pojavila u nesvakidašnjoj haljini slavne srpske dizajnerke (FOTO)

0

Kraljica supruga Kamila je organizovala u Bakingemskoj palati prijem posvećen borbi protiv nasilja nad ženama.

foto: Vincenzo PINTO / AFP / Profimedia
foto: Vincenzo PINTO / AFP / Profimedia

Svečani prijem u Bakingemskoj palati je okupio brojne članice kraljevskih porodica širom sveta. Prijem je organizovan u okviru 16 dana aktivizma Ujedinjenih nacija protiv rodno motivisanog nasilja.

 

Ovaj događaj je okupio oko 300 zvanica, a među njima su bile i Olena Zelenska, prva dama Ukrajine, danska princeza Meri, kraljica Ranija od Jordana...

Kao i uvek, kraljica Ranija je zablistala, ovog puta u prelepoj haljini naše poznate kreatore Roksande Ilinčić čije modele voli da nosi i Kejt Midlton.

 

Slobodno se može reći da je Ranije bila prava modna pobednica, ona je odabrala efektnu haljinu upečatljivih boja. Dominantna je crna, a zatim se model deli na roze i teget polja, te jednu žutu prugu.

 

Kraljica Ranija, Ranija od Jordana, Kraljica Ranija od Jordana
foto: Avalon.red / Avalon / Profimedia

Cena ove haljine je 750 evra, a već odavno su modeli naše Roksande Ilinčić postali sinonim za svetsku modu, pa ne čudi ni što se jedna od najbolje obučenih žena na svetu odlučila baš za neki komad iz njene kolekcije.

 

 

makonda-tracker