trenseterke su oduševljene

Jasno je zašto je smatraju kraljicom STREET STYLE mode: Severina MOĆNOM odevnom kombinacijom raspalila maštu (FOTO)

1

Nakon što je otputovala u toplije krajeve Severina je odlučila da nas počasti modernom i urbanom modnom kombinacijom i svi su saglasni - izgleda fantastično 

foto: Instagrfam
foto: Instagrfam

Jedna od najpopularnijih žena na Balkanu, Severina Vučković nedavno je otputovala na godišnji odmor, a destinacije koje planira da obiđe su fenomenalne. 

 

Svoje putešestvije zabeležila je okom kamere i objektivom fotoaparata, kako bi deo atmosfere podelila i sa pratiocima na društvenim mrežama.

 

 

Ona je ovo puta podelila jednu od fotografija koje su nastale u Jordanu i njima je oduševila sve. Naime, lepa Seve je pozirala u sred pustinje, a odevna kombinacija koju je tom prilikom ponela oduševila je sve.

 

Naime, ona je za ovu priliku ponela pomalo neobičnu kombinaciju. Na sebi je imala kratak kombinezon sa dugim rukavima gotovo iste boje kao što je i sam pesak i stena koja se mogla videti iza nje. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Uz to ponela je duboke čizme gotovo identične boje, a nema ko nije primetio da je savršeno uklopila kačket sa barberi dezenom i šal koji je ogrnula preko ramena. 

 

Prelepi ranac u crnoj boji bio je baš ono što je bilo potrebno - detalj koji je razbio monotoniju krem boje i doprineo da sve izgleda savrešeno.

 

Ona je nedavno objavila još jednu fotografiju iz Jordana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Dobro pogledajte obe fotografije, pa procenite, koja se vama više dopada. Glasajte u anketi koja sledi. 

 

 

 

makonda-tracker