nepogrešiva!

Modno izdanje zbog kog su joj se poklonili i oni koji je ne vole: Severina opčinila haljinom koja krojem pravi obline

0

Ona svakom novom objavom pokaže savršenu dozu stila i elegancije.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Severina Vučković je regionalna zvezda, ali osim u njenim hitovima, slobodno možemo da se prepustimo i njenoj modnoj magiji. Kada su njena pojavljivanja u pitanju, uvek smo iznova oduševljeni.

 

Lepa pevačica je uglavnom ona koja postavlja nove trendove i pokazuje svojim primerom kako možete izgledati moderno i zanosno. Ona koristi Instagram kao platformu na kojoj prikazuje svoja modna izdanja.

Poslednja objava je doslovno protresla njenu publiku i naterala čak i one koji je manje vole, da joj se poklone kada je stil u pitanju.

 

Severina je pozirala u nabranoj haljini na jedno rame u boji kože i od materijala koji se blago presijava. Ovakvi modeli su savršena optička varka, osim što sužavaju struk, njena boja se stapa s kožom i na prvi pogled se čini kao da nema ništa na sebi. Pevačica je uz ovako jednostavno, a efektno izdanje dodala samo šljašteće minđuše i isfenirala kosu na ravno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

I ovo Severinino izdanje je privuklo gomilu pozitivnih komentara, a bez sumnje je da je ovog puta šarmantna pevačica postavila novi modni izazov iako je ovakav model popularan kod svetskih zvezda, naše javne ličnosti ga ne biraju tako često.

 

 

makonda-tracker