modna klasika

Ističe figuru na suptilan i otmen način: Tamara Vučić u Vašingtonu hipnotisala svet sofisticiranom retro toaletom

2

Supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića pojavila se na jednom modnom događaju u Vašingtonu u damskoj toaleti koja oduše glamurom

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Prva dama Srbije Tamara Vučić u Vašingtonu je prisustvovala modnoj reviji koja je organizovana u okviru projekta "Diplomatija i moda" pre tri dana. U pitanju je događaj koji je okupio veliki broj značajnih imena i dizajnera iz sveta mode, a kreacije najcenjenijih kreatora nosile su prve dame iz celog sveta i članovi kraljevskih porodica.

 

Tema modne revije bili su modeli kreirani za prve dame i šefove država, među kojima i tri modela srpskih kreatora Igora Todorovića i Mihana Momose dizajnirana za potrebe supruge predsednika Republike Tamare Vučić.


Nakon modne revije priređena je i degustacija nacionalnih pića, a svoj štand imala je i Ambasada Republike Srbije. Događaju su prisustvovali predstavnici 20 ambasada u Vašingtonu.
 

Srpska prva dama nosila je elegantnu toaletu crne boje, a u pitanju je model sirena-kroja, koji prati liniju tela i ističe figuru vrlo nenapadno. Model se završava resicama, a ramena otkriva efektnim tkaninama koje padaju niz nadlaktice, zahvaljujući čemu odiše retro stilom u duhu dvadesetih godina prošlog veka.


Tamara Vučić odabrala je uz ovako klasičan model vanvremensku frizuru za svečane prilike – kosu je prebacila na jednu stanu i pustila da pada u talasima.

 

Kako se navodi na sajtu Ministarstva spoljnih poslova, ovom događaju su prisustvovali još i ambasador naše zemlje u Americi Marko Đurić i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković.

 

 

makonda-tracker