(FOTO)

Izdužuju figuru i daju moć: Monika Beluči ima pantalone koje su vanvremenski hit i svaka krojačica može da ih sašije

0

Nedelja mode u Parizu ugostila je brojna poznata imena, a reviju modne kuće Elie Saab je upotpunila i Monika Beluči.

foto: Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia
foto: Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia

Monika Beluči se pojavila u dosad najmoćnijem izdanju i ostavila sve bez daha. Slavna Italijanka je odabrala crno od glave do pete, a u ovom izdanju je izgledala besprekorno, veličanstveno i autoritativno.

 

Glumica se često odlučuje za crnu boju, ovog puta je odabrala dugi crni kaput, ispod kog je nosila prozirnu crnu bluzu sa mašnom koja se vezuje. Sve je uklopila sa večno modernim trapez pantalonama na crtu koje su savršeni izbor i u dnevnim i večernjim varijantama. 

 

1 / 4 Foto: Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia

 

Svoju moćnu pojavu je upotpunila malom crnom tobom sa zlatnim lancem i ukrašenu perlicama, kao još jedan modni detalj iskoristila je naočare za sunce.

 

Crna boja je uvek dobar odabir kad želite da ostavite dobar utisak, jer svojom pojavom i efektnošću postiže maksimalno. Crna je omiljena i kad želite da izgledate zgodnije, ali i da date sebi neprikosnovenbi osećaj moći koji samo može ova boja.

 

Društvo Moniki Beluči na pomenutoj reviji je pravila njena koleginica Eva Longorija.

Inače, Monika je poznata kao neko ko uvek pribegava klasicima koji ne izlaze iz mode, pa je svako njeno pojavljivanje vredno pomena, a ovakav model pantalona bi trebalo svaka žena da ima u ormaru.

 

 

makonda-tracker