(VIDEO)

U njoj može da stoji, a da se penje uz stepenice? Kim Kardašijan u šljaštećoj haljini postala viralna za 5 minuta

0

Kim Kardašijan je na Nedelji mode u Milanu u saradnji sa brendom Dolce&Gabbana, predstavila svoju kolekciju Ciao, Kim.

foto: instagram/kimkardashian/
foto: instagram/kimkardashian/

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan je poznata po specifičnim kreacijama i trudu da uvek bude originalna i svoja, a ovog puta je doslovno zasijala i pokazala jedno od svojih najboljih izdanja.

 

Kim je odabrala srebrnu usku haljinu koja celom svojom dužinom prati liniju tela, a sa strane ima kopčanje. Osim što se radi o šljaštećoj kreaciji, ona je imala i zanimljiv dizajn na dekolteu, a starleta nije odustala od ove boje, pa je tako i efektna ogrlica bila srebrna.

Čini se da je Kardašijan dosta menjala svoj stil, pa sada se trudi da liči na stare italijanske dive, sa primesama današnje mode, a osim što je sijala, ona nije mogla ni da diše u ovoj haljini. 

Da bi se kretala u ovoj haljini, Kim je morala da pravi jako male korake, a jedan video koji je pogledala cela planeta za jako kratko vreme, govori o tome koliko je zapravo haljina uska. Kim je naišla na stepenice i morala je da skakuće kako bi uspela da savlada prepreke.

 

Kim Kardašijan nije mogla ni u auto da uđe, već joj je za to trebala pomoć, a nakon što se smestila na zadnje sedište, morala je da leži. Njen viralni video je pregledan preko sedam miliona puta, a Kim je još jednom pokazala da će za lepotu sve učiniti.

 

 

makonda-tracker