ŠTA VI MISLITE?

Bakin džemper i supermoderne farmerke: Kejti Holms ovim modnim izdanjem najavila povratak dobrog starog trenda?

0

Filmski festival Tribeca u saradnji sa modnom kućom Chanel je pokrenuo program koji slave žene u filmskoj industriji i na tom događaju se pojavila i Kejti Holms.

foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kejti Holms važi za kraljicu ulične mode, pa ni ovog puta nije odstupila od svog prepoznatljivog ležernog stila. Ona je, kao i sve druge gošće, bila odevena u kreacije brenda Chanel.

 

Holivudska glumica je redovna gošća ovakvih događaja, za svečani ručak pod pokroviteljstvom ovog programa, Kejti je odabrala jednostavnu odevnu kombinaciju.

Ona je imala farmerke širokih nogavica, koje su, osim što su predimenzionirane, i dubokog struka. Ovakav model je ukombinovala sa klasičnom belom majicom i vunenim džemperom koji podseća na džempere naših baka, takođe i on je bio iz kolekcije Chanel za jesen/zimu 2022.

 

1 / 2 Foto: Instagram/printscreen

 

Crne baletanke kockastog oblika i torbica u zlatnoj nijansi su zaokružile njeno pojavljivanje na koje je nemoguće ostati ravnodušan. Neki su mišljenja da je ovo sasvim udobna i ležerna kombinacija koju bi rado poneli, dok neki smatraju da je džemper apsolutni promašaj i da definitivno podseća na naše bake i njihove stare komade garderobe.

 

Inače, farmerke širih nogavica su sve popularnije, nose se baš kao i u prošlosti, s tim što sada imamo i nove modele super-širokih nogavica koje skoro podsećaju na suknju. Da li je kraljica ulične mode ovim izdanjem najavila kraj uskih farmerki?

 

 

makonda-tracker