POGLEDAJTE

Tajna je u jednostavnosti: Momčilo Otašević ostao u senci kad se pojavila njegova supruga u šljokičavom izdanju (FOTO)

0

Momčilo Otašević je već godinama u braku sa Jelenom Perčin, a ovaj par privlači pažnju gde god da se pojavi.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Momčilo Otašević je jedan od popularnijih glumaca, ali i zvezda hrvatskih sapunica. On je u skladnom braku sa Jelenom Perčin, a njihova priča uvek privlači dosta pažnje.

 

Otašević je uvek zanimljiva tema, a sada se pojavio sa Jelenom na svečanoj večeri polufinala nagrade Emmy u Dubrovniku. Kao i uvek, oni su bili glavna tema, ali je za nijansu više bila zanimljiva Jelena zbog svog upečatljivog stajlinga.

Duga crna haljina sa diksretnim šlicem je bila njen izbor, a šljokice kojima je haljina bila ukrašena su samo dodale eleganciju i misterioznost. Glumica je uz ovako efektnu toaletu odabrala jednostavne crne salonke i to je bilo sasvim dovoljno da ceo crveni tepih bude samo njen.

Kosu je pokupila u punđu i nasmejano pozirala sa Momčilom koji je, iako u njenoj senci, ipak zablistao kada je muška konkurencija u pitanju. On je nosio otmeno crno odelo, pa su njih dvoje u tandemu blistali na događaju u Dubrovniku.

 

Podsetimo, Momčilo Otašević ima u svojoj karijeri brojne uspešne filmske i pozorišne uloge, pored Zagreba, gde najviše radi, bar jednom mesečno ga možemo videti i u regionu, a naša publika ga je zavolela i u seriji Beležnica profesora Miškovića.

 

 

makonda-tracker